Luksus dag

Kjærsten er blevet fejret godt og grundigt. Vi smuttede ud til drengene på kontoret, og kagemanden vakte begejstring. Vi fik kakao og sodavand til. Sjovt at se granvoksne mænd, gå helt i børnefødselsdag.

Efter kagemand, gik Kjærsten og jeg ind mod byen. Strøget blev trasket igennem, og vi talte om stort og småt. Vi kom forbi en sjov chili butik, og jeg købte et “dyrk din egen chili” sæt. Det skal jeg i sving med lige om lidt.

Turen endte i Nyhavn, hvor vi delte en pizza. Afsted mod skoven med Kjærsten, og hjem med mig. Jeg kom dog liiiige til at gå i Magasin, hvor jeg savlede udover det hele da jeg så Tom Fords labre solbriller. Budgettet holdt desværre ikke til dem, så jeg købte istedet et par fra Oasis, til en femtendedel af prisen. Så er jeg ved at være klar til Skagensferie.

Nu er der 3-4 timer til Kjærsten er hjemme, og hvis jeg er vågen til den tid, tror jeg vi skal drikke den flaske bobler jeg fik i afskedsgave på kontoret.

3 comments
  1. Tillykke medog til Kjærsten – jeg bliver bare så glad hver gang jeg læser hvordan I forstår at “gøre godt” for og med hinanden, Therese – jeg er nødt til at sige, at det tegner godt for en langtidsholdbar fremtid 🙂
    – og så er jeg forresten helt vild med Ditte Fischer-kanden – den er totalt go’ stil af Kjærstens svigermor 🙂

  2. Frederikke – taaak 🙂 De havde ret mange lækre ting i Oasis…når nu alt det super-lækre var for dyrt 😉

    et cetera – hvor er du sød 🙂 Jo, vi er gode til at være sammen, og tror vi er helt på rette spor.
    Kanden er for lækker, og der er mange andre af Dittes ting, som kunne pynte i lejligheden !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere