Godkendt

Jeg var til møde hos a-kassen i dag, og det var slet ikke så slemt som frygtet. Min gruppe til CV-mødet bestod kun af skuspillere, instruktører og musikere. Dejligt. Sagsbehandleren havde styr på alle de særlige regler, og mit personlige møde gik også godt. Der er åbenbart ingen grundt til at jeg skal være i karantæne, så i morgen har jeg et møde med min læge. Det var bla. hende der opfordrede mig til at sige op, så det skal jeg ha’ på et stykke papir. Så kommer der alligevel penge ind i slutningen af denne måned.

Min tidligere arbejdsplads har endnu ikke indberettet min restferie, så der er ingen penge at hente når jeg er i Italien. Men det går, nu hvor jeg ikke er i karantæne i de tre uger jeg troede jeg var det.

Jeg søger to stillinger om ugen, og når Jobcentret indkalder mig til møde, har jeg fundet et 6 ugers kursus jeg håber de vil betale. Jeg er dog blevet forberedt på at det kan blive lidt svært. Nu er jeg kommet et skridt nærmere hvad jeg gerne vil, og perioden jeg får dagpenge, giver mig ro til at planlægge hvordan jeg kommer i mål.

7 comments
 1. Uh Mona, tak – jeg kigger straks.
  Du har helt ret, mht. nerverne. Man hører så mange historier, og tænk nu hvis de på kontoret dér sagde “smut pomfrit, du får ingen dagpenge”.

  Ella – det er nemlig dejligt 🙂 Glæder mig til at fortælle mere på bloggen, hvis det lykkes.

 2. Man frygter altid det værste før sådanne møder….engang imellem lever de op til den frygt. For det mester gør de heldigvis ikke 😉

  Jeg har tagget dig til en blogaward. 😉

 3. Hej Charlotte
  Tak for din kommentar. Jeg ved jeg selv kan vælge, men lige præcis det jeg gerne vil, er ikke et af de støttede kurser. Så det skal godkendes af Jobcenter, før de vil afgøre om de har lyst til at betale for det 🙂

 4. Ift. det 6-ugers kursus du gerne vil have, så vær opmærksom på at du har ret til selv at vælge hvad det skal være. Der er ingen krav om at det skal være relateret til noget jobmæssigt, så længe kurset opfylder kravene (det gør alle AMU-kurser), så kan du vælge blomsterbinding, latindans eller hvad du nu har lyst til.:o)

 5. Nåårh okay, på den måde.
  Der er bare rigtig mange der får at vide at jobcentrene, at det skal være et kursus der kan hjælpe dem ud på arbejdsmarkedet, men det er jo ikke tilfældet. :o)

  Jeg håber at de godkender dit kursus, så.:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om