0 In bolig

Fra de varme lande

Jeg kom forbi en butik inde i indre by, hvor de udelukkende sælger afrikansk interiør. “African Touch” hedder butikken, og det er helt utroligt hvor mange smukke ting man kan proppe i én butik.
Der er krus, service, krukker, puder, duge, møbler,  smykker, tøfler, vaser, lysestager, postkort, salatskåle, tæpper, tevarmere….ja alt mellem himmel og jord.


Løberen i silketryk kunne jeg altså ikke stå for, og med en buket friske blomster, ser mit spisebord lige pludselig nyt og lækkert ud. Jeg kunne have købt mig fattig – men det må lige blive en anden dag (eller et andet år). Nå ja, og måske løberen kommer endnu mere til sin ret, hvis jeg tar’ et billede af den i dagslys og ikke i “torden-på-vej-så-lyset-i-køkkenet-er-underligt”-lys.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply