Præstø Havn - CopenhagenDaily
0 In familien/ udenfor

Præstø Havn

For en uge siden, var mor og jeg, på tur ud i det blå. Efter vi havde set på kunstudstilling, kørte vi til Præstø. Der boede vi fra jeg var 5-8 år, så gensynet var dejligt. Præstø er en smuk lille by med omkring 4000 indbyggere, den er fuld af specialbutikker, har en smuk kirke og en endnu smukkere havn.

Vi fandt en café der havde et lækkert frokostkort, og bestilte hvert vores “Stjerneskud”. Ultimativ 80?er dish. Den blev serveret, ualmindelig lækker. Sprødstegt nyfanget fiskefilet af torskefisk, dampet sej med urter, rejer, kaviar, brød, hjemmelavet dressing og god salat. Vi blev mætte og meget tilfredse. Vi var dog ikke for mætte til et stykke kage til kaffen 😉

Det er ikke sidste gang vi kører en solskinstur til Præstø. Næste gang tar’ jeg Kjærsten med.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply