Listeskriveri

Jeg er god til at lave lister. Måske fordi jeg helt siden jeg var lille, kan huske at min mor altid lavede lister. Små hjørner af kuverter, blev revet af og fyldt med sirlig skrift om hvad der skulle handles eller huskes.

Små lapper med ting der skal købes, lister over ting jeg skal nå, lister med ønsker til jul eller fødselsdag, plus og minus lister over beslutninger der skal tages, lister over hvad der skal gøres i hjemmet, lister med madretter der skal prøves og nu en liste over hvad jeg gerne vil have med hjem fra London.

Det er en smule svært, for nogle af de ting der skal med hjem, skulle gerne være julegaver. Hvad skal man dog finde på? Der er også forskelligt guf der skal med hjem, noget dulleri og mon ikke man skal i Harrods og kigge på julepynt.

Min veninde, Rosa, skal også ha’ en lille ting. Den må jeg finde herhjemme. Hun er heldigvis “nem” for hun er vild med flødeboller, og her i nærheden ligger Summerbird jo. Rosas lille bebs, Corrina, på halvanden måned, skal også ha’ lidt. Jeg har set det sødeste babytøj med elge på. Så blir hun da en lille viking i London 🙂

Uhhh, hvor jeg glæder mig.

8 comments
 1. og jeg bruger stadig bagsiden eller river hjørner af kuverter,- det ændrer sig nok aldrig;-)
  Og Corrina bliver da så fin med vikingetøjet på, husk at tage et billede.

 2. Fik lige flashback til min barndom! Min mor bruger også altid bagsiden og indersiden af kuverter, breve mv. Sjovt at jeg ikke har ‘arvet’ den tendens. Mine lister er altid på blank papir! Se, se… så blev jeg så meget klogere!

  Hilsner fra
  Hanne

 3. Lister kan man ikke leve foruden 🙂
  De fleste af mit ryger ind i min Mayland-kalender. – Alt det, som ikke står lige for nyanskaffelse.
  Det er et fint system, du har.

  Sikke en herlig aften, du havde i samvær med Prince. Godt, at I var nogle, som ikke havde travlt med at komme ud af Forum. Det havde også været en fest i Amager Bio 🙂

  Det er en flot pandekage, du har sat tænderne i – og på et smukt stel 🙂

  1. Det er smart at ha’ listerne i kalenderen Lone. Jeg kan nemlig af og til, lægge listerne, steder hvor jeg glemmer dem. Lige når det gælder lister der har noget med pengebrug at gøre, gør det jo ikke så meget 😉

   Prince var herlig. Jeg kunne slet ikke rumme tre timers ekstra koncert i Amager, men under alle dem der var der, deres oplevelse. Manden er intet mindre end et geni.

   Tak for rosen for stellet. Jeg fik stellet af min mor, i indflytningsgave i min gamle lejlighed, for et par år siden. Der er frokosttallerkner, middagstallerkner samt krus. Det er fint, og helt enkelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere