Slap onsdag - CopenhagenDaily
14 In mig/ spunken

Slap onsdag

Det har været en slap dag. Jeg har nærmest ikke lukket et øje i nat, så hele dagen er foregået i slowmotion, mens jeg har ærgret mig over ikke at kunne mødes med de dejlige veninder, der spontant skrev om ikke vi skulle drikke kaffe. Istedet har jeg slumret på sofaen, små sovet og drukket en masse vand, for at komme hovedpinen til livs.

Energien er nu ved at vende tilbage, og Kjærsten og jeg har lige spist lidt aftensmad. Han er også en smule splattet, så jeg tror det ender med nogle afsnit af “Fringe”, og så på hoved i seng.

Jeg har baby-nørdet, og tilføjet flere ting på listen over ting jeg gerne vil købe til Spunken. En bogklub skal den lille også meldes ind i. Jeg var nemlig selv medlem som lille, og fik en masse dejlige bøger. Der skal dog både bruges barnets navn og køn, så jeg kan desværre ikke smugstarte på de sjove bøger endnu 😉

Jeg har også mailet med en af mine to svigerinder, Kjærstens brors kone. Jeg ved ikke om jeg har skrevet det før, men vi er alle tre kvinder, gravide samtidig. Så svigermor får hele fire børnebørn på ét år – den ene venter nemlig tvillinger.
Det var den vordende tvillingemor jeg mailede med, og hun bor i London. Den anden -Kjærstens søster – bor i Luxembourg. Det er ret skægt at ha’ sådan en “mødregruppe”, og udveksle idéer og oplevelser, med hinanden.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Marianne's Mening
  onsdag 5. januar 2011 at 19:37

  Det lyder som en rigtig dejlig og rar svigerfamilie, du har fået dig. Dejligt at læse, hvordan du kan maile og have kontakt med dine svigerinder, selvom de bor i andre lande.
  -Og hvor sjovt, at I alle tre venter jer på samme tid 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 5. januar 2011 at 19:38

   Ja, det er lidt spøjst. Det var ikke planlagt, så man må sige at det er kommet lidt bag på alle 🙂
   Vi er de sidste i flokken, med termin midt i Juni. De andre kommer til midt i marts samt først i maj.

 • Reply
  Rejen
  onsdag 5. januar 2011 at 20:39

  Stakkels dig, er ikke sjovt at være slatten…Hold da op stakkels bedstemor 4 børnebørn i en ruf….Men heldigt at I har hinanden at snakke babyer og graviditet..Sov godt..;-D

  • Reply
   Therese
   onsdag 5. januar 2011 at 20:53

   Ja hun får sin sag for. Det “hjælper” måske lidt at børnebørnene bor i hhv Kbh, London og Lux, og hun selv bor i Jylland. Så hun får ikke passetjansen i tide og utide 😉

 • Reply
  Catarina
  torsdag 6. januar 2011 at 07:20

  Wauw sikke en familie du har fået dig der og at I alle så er gravide på samme tid er da helt fantastisk. 😀

  Håber du har fået sovet godt i nat og er mere udhvilet i dag. Ha’ en dejlig dag. Knus

  • Reply
   Therese
   fredag 7. januar 2011 at 16:08

   Jeg fik en dejlig nats søvn, Catarina 🙂

 • Reply
  Signe
  torsdag 6. januar 2011 at 09:27

  Hyggeligt at følges med nogle, som man er tæt på.
  Jeg var så heldig at kunne følges med min søster under første graviditet. Det endte med, at der er 6 uger mellem vores børn 🙂
  Denne gang følges jeg med min bedste veninde, og der er to måneder mellem vores terminer. Regner stærkt med at vi nok skal få glæde af hinanden, når vores børn endelige beslutter sig at komme til verden.

  • Reply
   Therese
   fredag 7. januar 2011 at 16:12

   Hvor må det være hyggeligt, at følges med sin søster, Signe 🙂
   Hvornår er det du har termin??

   • Reply
    Signe
    fredag 7. januar 2011 at 23:12

    Jeg har termin 4. april.
    Så nu er der kun 5 uger tilbage på arbejde og så skal jeg hygge mig med ham den lille herhjemme, inden det går gang igen med søvnløse nætter og selvfølgelig også alt det andet fantastiske, der hører med 🙂

    Forstår så udemærket din prioritering med hensyn til bloggen – hyg dig!

    • Reply
     Therese
     lørdag 8. januar 2011 at 11:40

     Uha, det er jo snart. Hvor hyggeligt.
     Ved du hva’ det blir’ ? – altså udover et dejligt sundt og raskt barn.

     • Signe
      lørdag 8. januar 2011 at 21:15

      Det bliver en dreng. Så jeg har snart huset fuld af mandfolk. Storebror når lige at blive to år i februar, så vi har allerede travlt med den første, som jo egentligt ikke er så stor endnu. Og vi får helt sikkert ekstra travlt, når lillebror kommer 🙂

      Vil I vide kønnet?

 • Reply
  Vevika
  torsdag 6. januar 2011 at 23:38

  Hvor hyggeligt at I sådan kan følges ad. Min søster og jeg har termin med fire måneders mellemrum og jeg glæder mig bare til at kunne tilbringe et halvt år på barsel med et af de vigtigste mennesker i mit liv og om et af livets helt store mirakler.

  • Reply
   Therese
   fredag 7. januar 2011 at 16:13

   Det er bare så dejligt, at tænke på, hvor meget glæde de unger får af hinanden :o) Dejligt du kunne følges så meget, med din søster!

 • Reply
  Therese
  lørdag 8. januar 2011 at 23:14

  Signe – Ja, vi er ved at dø af spænding! Jeg skal til MD scanning den 26. , men har overvejet om jeg mon skal bestille en ekstra scanning, inden…..bum bum…
  Tillykke med den lille dreng :o)

 • Leave a Reply