Vi kører den ind med….

Spunken lå stadig med navlesnor lidt uheldigt, og benene var denne gang strakt helt op til hovedet. Tydeligvis yoga-baby der kommer ud.
Men scanningsdamen kunne skam alligevel se hvad der gemte sig, og der gemte sig en penis med det hele. Yessir. Spunken er en han.

Tænk at jeg – tøse tøsen over alle tøser – skal være drengemor! Det er ret vildt.
Jeg glæder mig allerede til at Spunken kommer hjem med sin nye kæreste, og jeg (efter at ha fået lidt for meget rødvin) kan ta’ (det pinlige)  album frem, og vise Spunkens billeder. “Ja det var den gang vi fik at viiiide at det var en dreng – hik – seeee den lille peeeeeeeenis”…. hæ hæ.

Og til dem der ikke forstår overskriften, så skal I bare se denne video. Hi hi.

24 comments
 1. Tillykke med T-Rex..;-D min den første var også en dreng, jeg kunne dengang heller ikke forestille mig at være mor til en dreng…Vidoen må jeg grine af senere jeg kan ikke høre lyden på arbejdet…Æv…

  1. Hi hi, Tak Annemarie 🙂
   Næ, jeg skal lige vænne mig til tanken, men jeg er sikker på at jeg ka’ finde ud af at være drengemor. Jeg har jo heldigvis kjærsten, der kan fortælle lidt om hvordan det er at være dreng :o)

 2. Stort tillykke med titlen som kommende drengemor. Selv har jeg ingen erfaringer at bidrage med på den front, men jeg kender mange drengemødre, så tror roligt, du kan regne med, at det bliver helt fantastisk. 🙂

  (Skønt billede, i øvrigt. Det skal SÅ meget vises frem til kommende svigerdøtre. Og til konfirmationen :-))

 3. Tillykke med din nye titel som drengemor. Da jeg fik afvide, at Johannes var en dreng gik jeg en smule i panik – for hva’ pokker laver man med en dreng?! Da jeg ved juletid bladrede legetøjskatalogerne igennem panikkede jeg lidt igen. For shit noget lorte- og underligt legetøjet meget af det. Men det er fantastisk at være drengemor 🙂 Og da vi fandt ud af, at baby nr. 2 var på vej var jeg 51/49 til en dreng endnu engang, hvilket jo er meget heldigt når det nu er en lillebror, der er på vej.

  1. Tusind tak, Vevika.
   Jamen det er jo dét….tænkte “åh nej, så står den på Star Wars, legetøj” 😉 Men altså, man ved jo heller ikke om man får den følsomme dreng der elsker at tegne … :o)

   Stort tillykke med nummer to dreng, der er på vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om