Vis mig dit klædeskab

Ej men altså, det går jo helt galt. Mor og jeg, er lige kommet hjem, efter en tur i BabySam. Jeg havde jo hørt at den vogn jeg var vild med, udgik, så jeg var lidt i panik. Men heldigvis udgår den ikke, så der er masser af tid til at købe (og spare sammen).

Men vi ku jo ikke lade være med at gå en runde, og hold da fast der var meget tilbud. “Det skal Spunken ha’ fra mååårmååår”, sagde mor, og samlede tre fine beklædningsdele sammen. Jeg styrtede hen mod bodystockings og hapsede seks for en hund – i blandede størrelser 50-62 (syns’ det er nogle underlige størrelser, hvorfor ikk bare kalde det 1-2-3 osv). Natdragter, fandt jeg også et behov for, og nogle flere bukser.
Så en lille rangle med sød pingvin, og små bitte strømper….nå ja, og stofbleer og badevandstermometer. Men der var jo 60 % rabat på (næsten) det hele.

Når nu man selv så småt er på vej mod størrelse “flodko”, er det da dejligt man kan stimulere sit tøj-shoppe-gen…. hi hi.

Spunken har nu lidt af hvert, for jeg har også fundet lidt udsalg på nettet. Hvorfor gi 250 (!!!) kr for en bittelille body, når sidste års mode kan fåes til 30 (!!!!!) kr?

Nu skal der ikke købes flere ting, før til marts….eller nowt.

19 comments
 1. Er du sikker på, du kan vente helt til marts?
  😀 Kan nu godt forstå, du går lidt shop-amok…og lige en advarsel: Tag ikke til Malmö, hvis du ikke vil have et rødglødende visakort med hjem! (De kan alså også noget med kært og cool børnetøj ovre hos svensken).

 2. De der størrelser er nu ikke helt så underlige, for det referere jo til børnenes længde og min min blev født med en længde på 54 cm, så vi startede med tøj i størrelse 58, mest fordi han var ret tyk. (4670g fødselsvægt)

  Dejligt at I allerede har så meget tøj, for der går virkelig meget, bare vendt til Spunken skidder igennem 3-4 sæt på en dag. Nams nams – det er total hygge. 😀

 3. Sikke skønne ting – og jeg forstår sandelig godt, at det er svært at lade være. Det kunne jeg skisme heller ikke dengang, da jeg ventede mine 🙂

  Jeg er vild med elefanten og løven 🙂

 4. Dejligt at se jeg ikke er den eneste der går agurk i babytøj her et lille halvt år inden man overhovedet har poppet bebsen. Gode køb du har gjort dig.
  Sådan af ren og skær nysgerrighed; hvilken vogn er du ude efter?

  1. Hi hi, nej – det kan jo sagtens betale sig at spare lidt.

   Vi køber en Emmaljunga, med det mundrette model navn Edge Duo Combi.
   Den passer mig fint i størrelse, med tanke på vi bor på Vesterbro, og den har et langt liggemål, af en kombivogn at være.
   Hvad har I i ?

   Det er godtnok en jungle, med alle de barnevogne der er på markedet. Jeg var også ret forelsket i “Bugaboo”, men de havde et alt for kort liggemål, så bebs ville vokse ud af den hurtigt.

   Nå ja – og så velkommen her til 🙂

 5. Du har da virkelig behersket dig der med indkøbene, Therese 😉

  Jeg synes, at det er fuldstændig i orden at gå amok, når man venter barn, man må købe ALT det, som man synes, at der skal til – næsten!
  Og på udsalg, ja der kan man jo tillade sig at skrotte “næsten”.

  Måske kan du godt forestille dig, at jeg smiler lidt af din forvirring over størrelserne, men det er et varmt og kærligt smil, det lover jeg.

  Ha’ en dejlig søndag, Therese, du er vel snart hjemme i din egen hule igen…

  1. Ha ha, er bestemt ikke i tvivl om at det er et varmt og kærligt smil 😉
   Jeg tror ammehjernen, er indtruffet et halvt år før tid, her på matriklen. Hi hi.

   Jeg er hjemme i egen hule, skønt. Ude godt, hjemme bedst.

 6. Sikke en masse fine ting -han bliver en velklædt lille fyr 😉
  Bukserne på det øverste billede (med “I love dad”-bodyen) har jeg også til den store -dem kunne jeg heller ikke stå for og så kan jeg se at du også er faldet for lidt IdaT, det kan jeg godt forstå, jeg eeeeelsker IdaT!!

  1. Der er ret meget fedt drengetøj, har jeg fundet ud af. Jeg er dog en smule træt af æble- print og brun/grøn/blå kombien. 70’erne er tydeligvis tilbage, og karrygule frottésæt med brune kanter, ka’ jeg ikke lige se min lille Spunk i. Hi hi.

   Ida T sommerdragterne, var ret fede synes jeg. Jeg har også tænkt lidt på at købe noget med abe-motivet :o)

 7. Hvad er liggemålet på vognen?
  Vi har en teutonia
  Mistral s, også fed byvogn, super at manøvrere rundt med. Mener den måler 74? Vi er rigtigt glade for den.

  Sej løvebody 😀

  1. Liggemålet er 79 eller 80, mener jeg. Mange af de andre jeg har set, har haft 70-75, men syns det var lidt lidt.

   Der er så ikke separat lift i, bare en barnevognsdel. Men så køber jeg en “blød” lift, voksi el. som kan tages ud, de første måneder, når man har brug for det 🙂

   Løven er mega sej ! 🙂

 8. Siri.. Sei me tru du ikke du får noe etter at han er født… ? Du må vel skfte antrekk både til morgen , middag og aftens… Har startet strikking forresten…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om