Dam-dam-da-daaaam

Altså. Min nye status som forlåååvet, er jo som sådan ikke noget som jeg troede ville fylde så meget – med tanke på at der er en Spunk der fylder (temmelig meget i mere end én forstand). Men alligevel, kan man jeg jo ikke lade være med at tænke. Hvide kjoler, smukke blomster, tanker om årstid, menu, musik osv osv.

Vi skal en dag sige ja til hinanden, men der er længe til, og gudskelov for det. Der skal komme en Spunk til, der skal spares sammen, der skal ammes færdigt, der skal motioneres (!!!!) – vi har god tid.

Men jeg kan ikke lade være med at lave lister, kigge i blade, forarges over “bridezillas” på diverse bryllups fora og glæde mig. Mest af alt glæder jeg mig over at Kjærsten og jeg har så mange fantastiske ting at se frem til – ikke mindst et helt liv sammen. Suk.

12 comments
  1. Nej, hvor er jeg glad for dette lyse og glade indlæg.

    Der var ingen musik i mine tanker, da jeg så din overskrift i min feed-reader – jeg læste den blot som et langt for helvede da også 😉

    Bliver man ikke gift i sin bunad, når man er norsk?

    1. Hæ hæ, du er skæg 😉

      Ved ikke helt mht. bunad. Tror det er lidt forskelligt hvad man gør, der er i hvert tilfælde mange der bliver gift i hvide kjoler, også deroppe i fjeldene.
      Jeg har aldrig ejet en bunad, så der er ikke meget at rafle om. Til gengæld har min mor en del “trøndersølv” som er de sølvsmykker der passer til bunaden når man kommer fra “Trøndelag” (som er det fylke vi kommer fra).

  2. En masse dejlige positive tanker, og heldigvis har I da god tid til at finde ud af hvordan det skal foregå, ingen grund til at forhaste sig…Og en god søndag til dig…;-D

  3. Ja, jeg lurede jo straks melodien, men hvad! Ingen fastsat dato, bare drømmerier. Ih altså;) Nå, godt ord igen, det er et dejligt indlæg, herligt passende til en lovende forårsdag.

    1. Fordi vi gjerne vil ha’ råd til å invitere alle dem som betyder noe for os – og med begges familier og venner, er det ganske mange. Vi bor i leilighet, så vi kan ikke ha’ festen hjemme. Mange kommer fra utlandet, så de skal ha’ tid til å legge til side penger til flybillet.

      Samtidig vil jeg gjerne nyte mere end ett glas vin på min bryllupsdag, så det blir helt greit å vente :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om