Smart til barsel - CopenhagenDaily
14 In mig/ spunken

Smart til barsel

Jeg får en sjat tilbage i Skat. Det havde jeg nu også på fornemmelsen, da jeg er gået fra menneskeløn til dagpenge til sygedagpenge og snart til barse – uden at ændre enormt meget inde på Skats selvbetjening. Så kan man jo så vurdere, om man vil ha’ lidt mere udbetalt, eller ha’ sådan en “opsparing” som blir’ udbetalt sidst i denne måned.

Planen var så at gemme det meste til Spunkens ankomst, for mon ikke der kan dukke uforudsete udgifter op? Dog har jeg givet mig selv lov til at købe en ting til mig selv. Men hvilken?

Enten et par smækre sandaler, som vil se rappe ud på sommertæer, når man skal trille rundt med barnevognen, og høre jazz i Kongens Have (lad mig få lov til at romantisere lidt, inden det rigtigt går løs 😉 ), ELLER en Nespresso maskine, så jeg som omvandrende bleskifter/madpakke, kan lave mig en hurtig kop kaffe, uden at skulle kværne, koge, røre og lade trække.

Valget er svært…

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Catarina
  onsdag 9. marts 2011 at 11:29

  Helt klart sommertær – så kan I ønske jer kaffeblær. (Man er vel kvinde med kvindelist) 😀

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. marts 2011 at 11:34

   Hi hi, du har en pointe dér. Der er dog længe til vi rammer en begivenhed hvor vi kan ønske os en kaffemaskine, så spørgsmålet er om jeg kan klare mig med stempelmetoden (og den tid det tar’) indtil da? 🙂

   Mmm, sommertæer. Det må godt blive sandaltemperatur snart 🙂

 • Reply
  Vevika
  onsdag 9. marts 2011 at 11:32

  Enig! Helt sikkert sommertæer. Kaffen skal du jo indtage gående med din barnevogn.

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. marts 2011 at 11:35

   Hi hi, ahhh ja.
   Den beregnende, tænker så at man måske laver sin latte hjemmefra og smækker den i en termokop, og derved sparer 30 kroner? – ej, det er måske lige lidt for overskudsagtigt 😀

 • Reply
  Rebecca
  onsdag 9. marts 2011 at 11:57

  Hej Therese 🙂 kan ikke lade väre med at klikke ind på din fine blogg når der popper et link op på facebook. Tillykke m maven og alt det annet spändende. Dejligt at se at en gammel bekendt har det så fint 🙂
  Når det gälder dette inläg skulle jeg selv som erfaren mor bestemt välge kaffen!!! Sandalerne må du önske dig i barselsgave, moren skal jo forkäles! Man har meget at se til og et tryck på en knap og så nylavet skön kaffe man kan nyde hjemme eller tage med på de maange fine gåture vil väre fantastisk. Tänk på alle penge du spare ved ikke at köbe kaffen ude…så har du råd til flere fine sommersko!
  Held og lykke m det hele. Det er jo det mest fantastiske der venter.

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. marts 2011 at 12:04

   Hej Rebecca
   Nej, hvor hyggeligt at du lige kom forbi 🙂
   Går det godt, derovre i det svenske?
   Jeg kan sagtens se din pointe, det var nemlig lidt det jeg selv tænkte, men ku bare ikke forsvare at købe både sandaler og kaffedims. Hi hi.
   Krydser fingre for der lige er nogen der synes mor skal sandalforkæles, for jeg tror valget er faldet på kaffemaskinen.
   Uh ja, vi glæder os. Der er ikke længe til nu, og en sommer i vente med en lille bebs. Det blir’ skønt.
   Kram til dig

 • Reply
  Fisker & Fernández
  onsdag 9. marts 2011 at 15:13

  Helt klart Nespresso. Jeg koebte en for et aars tid siden – foer havde jeg bare den der lille kande til komfuret – og jeg bruger den hver dag. Det er noget naer det bedste koeb, jeg har foretaget mig laenge. Den laver kaffe ligesom paa barerne hernede og det siger meget 🙂

  Saa kan du altid blinke med oejnene og laegge hovedet paa skraa, naar du senere viser kjaersten sandalerne. Jeg er sikker paa, at han koeber dem til dig saa 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. marts 2011 at 16:52

   Åhh, Fisker. Det var det sidste der skulle til for at få mig overbevist. Nu er jeg sikker på det er den der skal købes for skattepengene. Så må jeg ønske mig nye sanduler i barselsgave 😉 hi hi.

   Den med blink med øjnene og hovedet på skrå, tror jeg næppe virker – men det skal dog ikke afholde mig fra at prøve! 🙂

   • Reply
    Fisker & Fernández
    torsdag 10. marts 2011 at 15:44

    Godt saa, afsted med dig og koebe dit livs kaffemaskine 🙂

    Jeg vil lige naevne, at jeg i min graviditet har holdt mig til koffeinfrikaffe (jeg fik det daarligt af almindelig kaffe – i begyndelsen kunne jeg faktisk slet ikke tage kaffe), og det bliver det altsaa ikke mindre daarligt af. Nespresso har tre eller fore forskellige koffeinfri slags kaffe at vaelge imellem, og de er alle laekre og smagtfulde. Det er et rent himmerige (Jeg ved godt, at jeg lyder som en Nespresso saelger, men det er jeg ikke, jeg er vist bare umaadeligt overrasket over hvad de har formaaet at faa ud af ordet kaffemaskine og meget glad for min egen) 🙂

    • Reply
     Therese
     torsdag 10. marts 2011 at 23:41

     Jeg har ikke smagt de koffeinfri, men hvor er det fedt at du skriver de smager godt. Det tiltaler mig endnu mere at købe maskinen, nu. 🙂

 • Reply
  Øglemor
  onsdag 9. marts 2011 at 19:19

  Jeg ville også gå efter Nespressoen. Jeg ELSKER vores og ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden. (Eller, altså – dvs. at lige nu kan jeg ikke tåle smagen af kaffe, men belært af erfaringen fra dea jeg ventede Øglen, så kommer det igen. Så lige nu er det kun HDD, der nyder godt af den lækre kaffe).

  Kom til gengæld lige til at google de der sandaler. For holddaop, hvor er de fede! Havde jo liiiiidt håbet (men vidste nok godt, at det ikke var tilfældet), at de var vildt billige, men ak nej. Så nu må jeg lige kigge min konto dybt i øjnene og se, om mig og sandalerne skal vandre ud i sommernatten sammen. Noget fryns og bling SKAL der altså være ved, at jeg skal rende rundt i den forhåbentlig varme sommer og være mega-gravid… Så tak for at lokke. Tror jeg nok 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. marts 2011 at 20:34

   Jeg har bare slet slet ikke fået mindre lyst til kaffe, derfor kan det være svært at holde mig til de max 2-3 kopper om dagen. Men jeg sørger for at spise en masse frugt og drikke ekstra vand…det må være ok..

   Sandalerne er bare så fede, og jeg synes både dem med creme og sort læder er pæne. Jeg er spændt på om du køber dem (og hey, køb dem lige et nummer for små og sælg dem til halv pris på Trendsales til mig, hva’ hva’ ….) 😉
   Du fortjener da totalt at ha’ lækre fødder, når du skal gå rundt og være mega-gravid hele sommeren!

 • Reply
  Signe
  torsdag 10. marts 2011 at 09:39

  Vi købte en Nespresso-maskine for et års tid siden, og er meget tilfreds med den. Når man ikke lige bor i nærheden af fede caféer (som jeg gør), så er det fedt, at man kan lave sine egne lækre drikke 🙂
  – Så jeg ville bestemt vælge maskinen.

  Sandalerne, kan du jo altid ønske dig i fødselsdags- eller barselsgave af ham – din forlovede 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. marts 2011 at 23:38

   Jeg har bestemt mig Signe, det blir kaffemaskinen ! 🙂 Jeg vil skrive sandalerne på barselsønskelisten, de er da bestemt noget en mor på barsel mangler ! 😉

  Leave a Reply