Sparetip

Jeg er ret glad for Weledas brusesæber og kropsolier. Indtil nu har jeg købt dem i helsebiksen eller på danske webshops.

I sidste uge, sad jeg og googlede lidt, og fandt frem til en tysk webshop – der var mange penge at spare.
Jeg har købt tre slags “Body Wash” (granatæble, citrus og sandtorn) samt en granatæble kropsolie. Havde jeg købt det hos fx. Helsebasen, havde jeg skulle slippe 503 kroner. På den tyske webshop, slap jeg med 372 kroner (begge priser inklusiv fragt).

Er du også en sucker for Weleda eller nogle af de andre produkter de forhandler, kan du finde dem her på “Hautbalance.de” – man kan kun betale via Paypal eller bankoverførsel. Jeg gjorde det sidste, uden problemer.

2 comments
  1. Her i huset køber vi også en del ting i Tyskland, dog mest cykeldele, som også er væsentligt billigere end i Danmark. Men vi er ikke så vilde med bankoverførsel, hvad så hvis de ikke sender varerne? Vi tør kun at bruge webshops som tager kreditkort, så har man den danske beskyttelse med at trække pengene tilbage via egen bank hvis man ikke får sin vare.

    1. Hmm, tja. Hvis det var en privat sælger, ville jeg ikke bankoverføre, men her er det et stort site, der virker super tjekket. Så der tænkte jeg ikke nærmere over det. Jeg har også en PayPal konto, så jeg bruger muligvis den, næste gang. Den er bare forbundet med en anden konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere