Ikea inspiration - CopenhagenDaily
4 In bolig

Ikea inspiration

Om lidt, skal jeg med min veninde, ud i Ikea. Siden vi ikke selv har bil, er det sjældent jeg er derude. I dag er Kjærsten ikke hjemme, så det blir’ ikke de store møbelkøb jeg får overstået i dag, men småtingene kan jeg sagtens 🙂 Så må Kjærsten og jeg, ta’ os en tur snart, så han kan få sit eget lille skrivebord, og noget af det andet lidt større, vi mangler.
Jeg skal især ha’ lamper. Nu er jeg træt af at rode rundt i mørket, selv om det hjælper gevaldigt på lyset her på 4. sal (med skråvægge), at det er ved at være sommer.

Kunne jeg så beslutte mig til om jeg skal sætte opsparingsgrunkerne i kommoden, så er vi vist ved at ha’ et helt nydeligt hjem. Jeg har også set en lille reol, som ville se smart ud i stuen, til de bøger man er mest optaget af, for tiden….bum bum.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  torsdag 7. april 2011 at 11:30

  uha, Ikea er et farligt sted, jeg kommer altid hjem med mere end jeg havde planlagt at købe…;-)

  • Reply
   Therese
   torsdag 7. april 2011 at 11:43

   He he, ja !! Heldigvis kan jeg ikke købe mere end hvad jeg kan slæbe, så satser på at holde mig til det der står på listen …. 😉

 • Reply
  Pia
  mandag 13. februar 2017 at 20:36

  Hvor kan man finde bogreolen?

  • Reply
   Therese
   tirsdag 14. februar 2017 at 11:34

   Mærket hedder “Sintesi” så forsøg på Google. Det er dog et gammelt indlæg så det er ikke sikkert du kan finde den længere 🙂

  Leave a Reply