Kugler og kaffe - CopenhagenDaily
2 In kjærsten

Kugler og kaffe


Kjærsten lokkede til en aftentur. Da han også lokkede med en is, var jeg ikke længe om at sige ja. Vi gik gennem villakvartererne, hånd i hånd, og fik et glimt af solnedgangen. To kugler og en kop kaffe, blev det til, mens vi kiggede på mennesker. Det er en yndlingsbeskæftigelse, for der er så mange forskellige typer. Gamle, unge, smarte, afslappede, små og store.

Ude i vores (andelsforeningens) have, var himlen skiftet fra klar lyseblå, til en slags blød pastelblå. Stadig ikke en sky at se. Jeg overvejede om man skulle starte grillsæsonen, i morgen, men Kjærsten mener det er for koldt. Nu må vi se om han alligevel kan overtales 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Signe
  lørdag 9. april 2011 at 21:17

  Sæt i gang :-). Man kan jo altid spise indenfor. Der er rigtigt mange af vores naboer, som er gået i gang med grilsæsonen. Selv har vi ikke lige haft overskud, da det er tidskrævende med to små drenge. Vi vidste godt det ville blive sådan, men man opdager det først rigtigt, når man er midt i det hele.
  Fortsat god weekend til dig – I forstår at hygge 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 9. april 2011 at 21:28

   Vi bor på 4. , så det vil være et frygteligt rend op og ned 🙂 Nu må vi se, jeg gad godt at grille en pølse eller to !

   Uha ja, jeg ka’ godt se at det nok er lidt tidkrævende med to små basser. Måske det er mere til at overskue, når der er kommet mere varme i luften?

   Rigtig god weekend til dig, Signe.

  Leave a Reply