Blomsterhav og bryllupsdrømme

Det skortede ikke på blomster i Zoo, og i Frederiksberg have. Krokuserne var næsten afblomstret, men andre løgblomster samt magnoliaen, stod på spring.
Hvor er forår bare smukt!

Mine vinduer står helt åbne, og udenfor kan jeg høre fuglene synge. Jeg kommer til at sidde og drømme. Drømme om et forårsbryllup, med magnoliagrene på bordene, lyse og sarte farver. Friske grønne asparges til forret, og bobler i glassene.
Min kjole skal være let, luftig og skåret på den helt rigtige måde, så taljen ligner en hveps’ (ha ha, svært at forestille sig at ha’ en talje, lige nu). Gæsterne skal slappe af, nyde livet og ikke mindst nyde musikken, som skal spille hele natten.
Jeg drømmer 🙂

6 comments
  1. Bryllupsdrømme er så dejlige. Og bryllupsplaner er så fantastiske at leve ud. Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg læser din post.

    Drømmekjolen er er så fin. Selv her snart to år efter jeg blev gift, kan jeg ikke lade være med at følge med i de nye kollektioner hos Jesus Peiro, hvor jeg købte min kjole. Brudekjoler er bare noget specielt 🙂

    1. Det er dejligt at drømme, Fisker, men lige nu kan jeg ikke overskue at planlægge så meget – det har nok en naturlig forklaring 😉

      Jeg elsker brudekjoler, og er faldet pladask for Sassi Holfords design. Din kjole var også så smuk, så jeg kan sagtens forstå at du stadig følger med, og tænker tilbage på jeres store dag :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere