Blomsterhav og bryllupsdrømme - CopenhagenDaily
6 In bryllup/ mig/ pænt/ tanker

Blomsterhav og bryllupsdrømme

Det skortede ikke på blomster i Zoo, og i Frederiksberg have. Krokuserne var næsten afblomstret, men andre løgblomster samt magnoliaen, stod på spring.
Hvor er forår bare smukt!

Mine vinduer står helt åbne, og udenfor kan jeg høre fuglene synge. Jeg kommer til at sidde og drømme. Drømme om et forårsbryllup, med magnoliagrene på bordene, lyse og sarte farver. Friske grønne asparges til forret, og bobler i glassene.
Min kjole skal være let, luftig og skåret på den helt rigtige måde, så taljen ligner en hveps’ (ha ha, svært at forestille sig at ha’ en talje, lige nu). Gæsterne skal slappe af, nyde livet og ikke mindst nyde musikken, som skal spille hele natten.
Jeg drømmer 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rejen
  mandag 11. april 2011 at 18:36

  drømme er altid godt og foråret er bare superdejligt…Og mon ikke din talje kommer igen…sådan henad vejen..;-D

  • Reply
   Therese
   mandag 11. april 2011 at 20:34

   Det håber jeg, Annemarie. Håber på at nogle måneders “ammekur” hjælper på taljen 😉

 • Reply
  Catarina
  mandag 11. april 2011 at 18:50

  Smuk drøm og du bliver helt sikkert en smuk brud og jeg kommer til globryllup, hvis du altså hvisker mig datoen. 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 11. april 2011 at 20:35

   Hvor er du sød 🙂 Du ka’ tro jeg hvisker dig datoen – når jeg selv kender den.

 • Reply
  Fisker & Fernández
  onsdag 13. april 2011 at 08:25

  Bryllupsdrømme er så dejlige. Og bryllupsplaner er så fantastiske at leve ud. Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg læser din post.

  Drømmekjolen er er så fin. Selv her snart to år efter jeg blev gift, kan jeg ikke lade være med at følge med i de nye kollektioner hos Jesus Peiro, hvor jeg købte min kjole. Brudekjoler er bare noget specielt 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 13. april 2011 at 10:00

   Det er dejligt at drømme, Fisker, men lige nu kan jeg ikke overskue at planlægge så meget – det har nok en naturlig forklaring 😉

   Jeg elsker brudekjoler, og er faldet pladask for Sassi Holfords design. Din kjole var også så smuk, så jeg kan sagtens forstå at du stadig følger med, og tænker tilbage på jeres store dag :o)

  Leave a Reply