Sofakartoffel vejr

Regnen trommer på vinduerne, og jeg har lige onduleret en tallerken fuld af rugbrød med rejer og sommersalat. Jeg er sulten for tiden, og kan næsten ikke lade være med at spise hver 2-3 time.
Kroppen er træt på den dejlige måde, efter yoga. Det var egentlig meningen at jeg skulle drikke en kop te med en yoga-veninde, men vi blev enige om at det var sofakartoffel vejr. Nu håber jeg at hun ligesom jeg, får en dejlig dag på langs, med en bog eller en tøsefilm i tv.

Nu vil jeg undersøge om der er noget god zoneterapi i nærheden. Der er væske i mine fingre, og mine slimhinder i næsen er hævet helt op, så jeg knap kan trække vejret gennem næsen. Træls, og muligvis noget jeg må ta’ med den sidste ti uger.

Ha’ en dejlig regnvejrsdag.

 

4 comments
  1. Rejer OG sommersalat?!
    Hmmm ikke lige en kombi, som jeg ville være kommet i tanke om 🙂

    Men når jeg nu læser ordet sommersalat, så kunne jeg virkelig godt tygge mig igennem et stykke rugbrød med god hjemmekogt hamburgerryg og så en klat salat oven på.
    Skulle jeg mon ikke bare ha’ det til aftensmad??

    Jeg vil også lege kartoffel i fifaen, når jeg kommer hjem fra løbeklub, jeg har købt Manden med de gyldne ører på dvd, har en lille hemmelig crush på Nikolaj Steen. 210 minutters underholdning, måske når jeg ikke det hele i dag.

    Fortsat dejlig hyggedag til dig, med eller uden vand i fingrene…

    1. Det er muligvis en sammensætning, styret af hormoner, Anne 😉 Men det var godt!
      Med hamburgerryg, er det sikkert også rigtig dejligt, så det lyder da ikke som en tosset aftensmad.

      Nikolaj Steen…mmm…..jeg forstår dit crush, for han er altså ret så sød. Dog var han ikke så smækker i “Den som dræber”, med overskæg. Bvadr :o)

      Rigtig dejlig aften til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere