Tilløkk’ med påsken

0 delinger
0
0
0

Jeg har været oppe i tre timer, og nydt udsigten til den blå himmel. Lidt efter lidt, er resten af husstanden vågnet. Først mor, og nu Kjærsten.
Vi går rundt i søndagstøj, og morgenhår.

Dagens program er rimelig overskueligt. Vi skal spise en god frokost, gå ud i det gode vejr, og i aften ha’ lammekølle. Havde vi ikke skullet ned i gården, fra 4. sal, med al vores habengut, ville jeg elske at smække lamselåret på kuglegrillen. Jeg tror ikke vi gør det, men måske…måske.

På spisebordet, står en smuk vase med knaldrøde tulipipper. Kjærsten kom hjem med hele 50 af slagsen i går, sprøde og lækre.
Ved siden af tulipipperne, står en vase med kirsebærgrene. De er så småt begyndt at springe ud, med de fineste hvide blomster.
Mor havde et påskeæg med ind til mig, så nu har jeg hele 8 af slagsen. Det nye, er det fineste lyserøde, med motiv af “Blodribs”.

Jeg er nu gået ind i den 33. graviditetsuge. Tænk en gang, om en uges tid, er Spunkens lunger, modnet færdig, så han kan trække vejret. Han er omkring 40 cm lang. Vi skal til scanning på onsdag, og det blir’ spændende at se om han stadig er en bette fis, på den lille vækstkurve. Med tanke på de ømheder jeg har for tiden, og jag i ryggen, er jeg ikke i tvivl om at han er vokset siden sidst.

Med ønske om en god påske, til jer alle.

0 delinger
4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere