Også miiiiig…

For pokker, alle føder, og her går jeg stadig og tæller ned. En pige fra fødselsforberedelse, fødte 5 uger før tid, yogaveninden fødte 3 uger før tid, Fisker har født søde lille Viktor, svigerinden fødte for en uges tid siden og nu er lille Villads kommet til verden.

Jeg ved jo godt at Spunken gerne skulle blive derinde til termin, eller i det mindste blive derinde til uge 37….det er bare virkelig svært at blive ved med at vente tålmodigt nu !
Jeg vralter rundt, har opgivet at holde øje med vægten (sidst sagde den +11 kg), og lovet mig selv, først at stille mig op på den, den dag jeg skal føde. Energi er der stadig en del af, så jeg synes nu jeg har det meget godt. Men altså Spunk… jeg gider altså ikke at gå over tid, vel!?  🙂

12 comments
 1. Jeg kan godt forstå, at du er utålmodig. Det er så fantastisk, når der først er ude – ubeskriveligt og meget livsbekræftende 🙂

  Brug de sidste uger på at slappe af og nyde livet. Spunken kommer når den kommer. Mit råd er: lad være med at tænke for meget over selve fødslen. Det er svært at forberede sig på den, uanset hvor meget man prøver, læser og studerer.

  1. Du kan tro jeg slapper en masse af, Fisker.

   Det eneste jeg tænker på, om fødslen, er gode tanker. Det må gå som det går, der er heldigvis mange der har prøvet det før mig, og fået et barn ud af det 😉 hi hi.

   Håber I har det godt derhjemme, alle tre.

 2. Men tro mig den sidste tid her går lige pludselig rigtig hurtigt 😀

  Jeg har idag 11 uger til terminen.. og jeg tænker både, wow der er længe til (og bliver helt utålmodig og vil bare gerne se min lille baby NU), men samtidig tænker jeg også, hold nu op de første to trimestre er gået hurtigt! Er jeg overhovedet klar til snart at være mor til to?! 😀

  Men ja, det er især når alle omkring en begynder at føde man bliver ekstra utålmodig..

  1. He he, Cecilia.
   De tanker får jeg også af og til, og så skyder jeg dem væk. Tror ikke jeg kan blive hverken mere eller mindre klar, end jeg er nu. Man kan jo slet slet ikke forberede sig fuldstændig på at blive mor for første gang 🙂

   Nu er alle gravide omkring mig, blevet mødre, så jeg er sidste i flokken – bortset fra dig og et par andre bloggere. Hi hi.

 3. Jeg kan sagtens følge dig og forstår så udmærket at du er utålmodig, jeg var det samme 🙂 men nyd nu alligevel at du har Spunken derinde trygt og varmt – og intet bliver som før, så nyd graviditeten lige om lidt har du den lækreste baby lige der foran dig og tid og evighed – men nyd din mave for jeg savnede den der følelse af at have “Klumpen”/livet inde i maven, da han først var ude.

  1. Jeg har ofte tænkt over at det må være en spøjs fornemmelse, pludselig at ha’ maven for sig selv igen. Nu er jeg jo vandt til at den hopper og danser hver dag 🙂

 4. Nu ER det jo først to uger efter termin at du er “gået over tid” – så mon du gør det, Therese? Nogle gør selvfølgelig – f.eks. gjorde jeg selv anden gang … 15 dage faktisk … og vel var de da lange og vel var det da træls, men glemt så snart min smukke og meget fuldbårne unge lå i mine arme. Rolig og veltilpas var og er hun og måske var det fordi hun kom ud i ro og mag 🙂

  1. Så snart man når 40 fulde uger, og endnu ikke har født, får man den lille piece fra hospitalet “du er gået over terminen” eller noget i den stil. Så kan man så gå indtil 42 uger, inden de sætter en i gang, medmindre der skulle være grund til igangssættelse før. Men det blir’ der ikke – for ud kommer han, før de 40 uger, har vi aftalt 😉

   Ej, spøg til side. Han kommer når han kommer, og uanset hvornår det blir’, så er han hjertelig velkommen 🙂

 5. Vi krydser fingre for en fødsel inden terminen… De der “overtids”-dage under jeg dig at slippe for 🙂

  Da jeg var gravid var jeg faktisk lidt bekymret for, at jeg ville blive lidt trist, når jeg igen havde maven for mig selv…. for det er jo så hyyyyyggeligt, når babyen ligger derinde og rumsterer. Men men…. jeg skænkede det faktisk ikke en tanke, da EE først var født…. for på trods af søvnløse nætter, ømme bryster og hormoner en mas så ER det altså dejligere at have sin baby i armene end i maven 🙂

  1. Ja, lad os krydse alt vi har, Rikke 🙂 Dit sure fjæs, sidste sommer, vil jeg gerne undgå at kopiere. Nårhh, hvor havde jeg ondt af dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om