Også miiiiig... - CopenhagenDaily
12 In spunken

Også miiiiig…

For pokker, alle føder, og her går jeg stadig og tæller ned. En pige fra fødselsforberedelse, fødte 5 uger før tid, yogaveninden fødte 3 uger før tid, Fisker har født søde lille Viktor, svigerinden fødte for en uges tid siden og nu er lille Villads kommet til verden.

Jeg ved jo godt at Spunken gerne skulle blive derinde til termin, eller i det mindste blive derinde til uge 37….det er bare virkelig svært at blive ved med at vente tålmodigt nu !
Jeg vralter rundt, har opgivet at holde øje med vægten (sidst sagde den +11 kg), og lovet mig selv, først at stille mig op på den, den dag jeg skal føde. Energi er der stadig en del af, så jeg synes nu jeg har det meget godt. Men altså Spunk… jeg gider altså ikke at gå over tid, vel!?  🙂

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Fisker & Fernández
  torsdag 5. maj 2011 at 18:37

  Jeg kan godt forstå, at du er utålmodig. Det er så fantastisk, når der først er ude – ubeskriveligt og meget livsbekræftende 🙂

  Brug de sidste uger på at slappe af og nyde livet. Spunken kommer når den kommer. Mit råd er: lad være med at tænke for meget over selve fødslen. Det er svært at forberede sig på den, uanset hvor meget man prøver, læser og studerer.

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. maj 2011 at 20:53

   Du kan tro jeg slapper en masse af, Fisker.

   Det eneste jeg tænker på, om fødslen, er gode tanker. Det må gå som det går, der er heldigvis mange der har prøvet det før mig, og fået et barn ud af det 😉 hi hi.

   Håber I har det godt derhjemme, alle tre.

 • Reply
  Cecilia von Moos
  torsdag 5. maj 2011 at 18:45

  Men tro mig den sidste tid her går lige pludselig rigtig hurtigt 😀

  Jeg har idag 11 uger til terminen.. og jeg tænker både, wow der er længe til (og bliver helt utålmodig og vil bare gerne se min lille baby NU), men samtidig tænker jeg også, hold nu op de første to trimestre er gået hurtigt! Er jeg overhovedet klar til snart at være mor til to?! 😀

  Men ja, det er især når alle omkring en begynder at føde man bliver ekstra utålmodig..

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. maj 2011 at 20:54

   He he, Cecilia.
   De tanker får jeg også af og til, og så skyder jeg dem væk. Tror ikke jeg kan blive hverken mere eller mindre klar, end jeg er nu. Man kan jo slet slet ikke forberede sig fuldstændig på at blive mor for første gang 🙂

   Nu er alle gravide omkring mig, blevet mødre, så jeg er sidste i flokken – bortset fra dig og et par andre bloggere. Hi hi.

 • Reply
  Catarina
  torsdag 5. maj 2011 at 20:08

  Jeg kan sagtens følge dig og forstår så udmærket at du er utålmodig, jeg var det samme 🙂 men nyd nu alligevel at du har Spunken derinde trygt og varmt – og intet bliver som før, så nyd graviditeten lige om lidt har du den lækreste baby lige der foran dig og tid og evighed – men nyd din mave for jeg savnede den der følelse af at have “Klumpen”/livet inde i maven, da han først var ude.

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. maj 2011 at 20:55

   Jeg har ofte tænkt over at det må være en spøjs fornemmelse, pludselig at ha’ maven for sig selv igen. Nu er jeg jo vandt til at den hopper og danser hver dag 🙂

 • Reply
  et cetera
  torsdag 5. maj 2011 at 20:37

  Nu ER det jo først to uger efter termin at du er “gået over tid” – så mon du gør det, Therese? Nogle gør selvfølgelig – f.eks. gjorde jeg selv anden gang … 15 dage faktisk … og vel var de da lange og vel var det da træls, men glemt så snart min smukke og meget fuldbårne unge lå i mine arme. Rolig og veltilpas var og er hun og måske var det fordi hun kom ud i ro og mag 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. maj 2011 at 20:59

   Så snart man når 40 fulde uger, og endnu ikke har født, får man den lille piece fra hospitalet “du er gået over terminen” eller noget i den stil. Så kan man så gå indtil 42 uger, inden de sætter en i gang, medmindre der skulle være grund til igangssættelse før. Men det blir’ der ikke – for ud kommer han, før de 40 uger, har vi aftalt 😉

   Ej, spøg til side. Han kommer når han kommer, og uanset hvornår det blir’, så er han hjertelig velkommen 🙂

 • Reply
  anette
  torsdag 5. maj 2011 at 20:40

  Jeg, der bare læser med, er også ved at blive utålmodig 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. maj 2011 at 21:00

   Det kan jeg godt forstå. Jeg har også klikket ind hos “Vevika” flere gange dagligt, og i dag var der pludselig gevinst.

 • Reply
  Rikke
  fredag 6. maj 2011 at 08:35

  Vi krydser fingre for en fødsel inden terminen… De der “overtids”-dage under jeg dig at slippe for 🙂

  Da jeg var gravid var jeg faktisk lidt bekymret for, at jeg ville blive lidt trist, når jeg igen havde maven for mig selv…. for det er jo så hyyyyyggeligt, når babyen ligger derinde og rumsterer. Men men…. jeg skænkede det faktisk ikke en tanke, da EE først var født…. for på trods af søvnløse nætter, ømme bryster og hormoner en mas så ER det altså dejligere at have sin baby i armene end i maven 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 6. maj 2011 at 09:35

   Ja, lad os krydse alt vi har, Rikke 🙂 Dit sure fjæs, sidste sommer, vil jeg gerne undgå at kopiere. Nårhh, hvor havde jeg ondt af dig 🙂

  Leave a Reply