Familieforøgelse

…ahh, så blev I lige nysgerrige hva’ hva’ hva’ ? Ej, Spunken er ikke ankommet endnu, men det er et nyt kamera. Kjærsten har forkælet sig selv, og jeg er så heldig at kunne benytte mig af det nye legetøj, når han er på arbejde.

Der øves og dimses, og jeg er bestemt ingen ørn til det – men det er sjovt. Der er mange flere knapper end på mit gamle kamera, og de skal jo alle prøves af…. Heldigvis er der også en fremragende “auto” knap, som sørger for at indstille, som kameraet mener er bedst i den givne situation.

Katten? – den er rimelig træt af at være fotomodel!

12 comments
    1. Ahh, ja 🙂
     Lurede også på din blog, og kunne da godt se jeg har set dine billeder før – men her har du ikke været før, så stadig et “velkommen til” 😉

  1. Hun har været indekat i det meste af sit liv. Der var lige nogle år hun var inde/ude, men da jeg flyttede til Kbh, flyttede hun med og blev derved kun indekat.

   Det virker dog ikke som om at det er noget hun har savnet, det at være ude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Morgenhumør

Det er ikke mere ofte at jeg er med i blog-legene der foregår rundt omkring hos andre blogge.…
Læs mere