På tirsdag, på tirsdag, på tirsdag…

På tirsdag, ankommer Spunkens barnevogn og seng. “Hvorfor allerede” og “det bringer uheld at få barnevognen hjem før babys ankomst”, tænker læseren måske, men altså….Min mor fik mig 5 uger før terminen, og selv om jeg muligvis tilhører de 20% der går over termin, så føles det rigtigt at være klar inden.

Ihh, hvor jeg glæder mig!

Nu er det meste huslige overstået. Jeg har fået vasket to maskiner tøj, rengjort ovnen (aaadr den var klammo), vasket køkkenlåger, handlet, været på posthus samt nede i babybutik.
Nu fortjener jeg da vist også en god kop kaffe, og et dameblad.

6 comments
  1. Vi havde både barnevogn og seng i hus inden Bjørnen kom til verden. Og han er omtrent lige så uheldig som alle andre to-årige der indimellem tager sig et styrt fra en ruchebane eller vælter ned af stolen. Tror han ville have haft nøjagtigt lige så mange skrammer selv om tingene ikke var kommet inden.

    1. Velkomen til, Mette 🙂

      He he, ja jeg tror ikke på den gamle overtro. Tænker det må være meget rart at ha’ styr på det nu, så vi ikke skal fise rundt med en unge på armen og samle dimser og dipedutter 🙂

  2. Lige nu står vores barnevogn i butikken og venter på os, så vi ikke skal have den mast ind i kælderrummet. Jeg vil hente den hjem efter par uger før termin. Og vi køber også en seng, nu her før termin, jeg tror ikke på den gamle overtro.

    1. Det er dejligt at man kan få lov til at opbevare barnevognen i butikken. Vi har egentlig heller ikke plads til at få den hjem, men den kan stå ude i opgangen indtil den skal i brug. Kælderrummet kan den i hvert tilfælde ikke proppes ned i. Hi hi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om