Smidig, på trods..

Selv om jeg er i 38. graviditetsuge, kan jeg stadig barbere ben, klippe tånegle og lakere neglene så de er sommerlækre. Måske det skyldes yogaen – eller måske det bare skyldes at jeg er hypermobil, og at maven ikke er kæmpe-kæmpe.

Uanset er det dejligt at jeg ikke skal ha’ Kjærsten til at klippe mine tånegle. Det tror jeg egentlig også at han synes.

Ok…. er der én ting der er svært, så er det at trimme bikinilinjen… Så det er delvist opgivet. Men på den anden side, så skal jeg nok ikke i bikini, lige med det samme 😉

21 comments
  1. Bikinilinien måtte jeg også droppe… og der er trods alt grænser for, hvad man vil forlange af sin kæreste 🙂 Tånegle klarede jeg også fint…. selvom det helt sikkert så sjovt ud!

  2. He he, jeg var også ved at forsøge at trimme bikinilinje den anden dag. Det er lidt svært, når man ikke kan se, hvad man egentligt laver der nedenunder maven 🙂

  3. Ja, det er rart ikke at være helt hjælpeløs 😀 Har også opgivet bikinilinjen, men ellers er der ikke noget andet, jeg ikke kan. Ud over lige at skulle hales lidt i, når jeg har for ondt i lænden og skal vende mig i sengen. Så er det rart lige at få lidt hjælp af manden.

    1. Åh, som jeg kæmper for at vende mig om, om natten 🙂 Håber på at Spunken snart vælger at kommer ud, for det er da ikke meget man får sovet.
      Hvornår har du termin?

      1. Du skal nok ikke regne med at få sovet mere end nu, når Spunken først kommer ud 😉 Har heldigvis selv sovet rimeligt godt i nat næsten uden vendingsproblemer. Møffebaby er sat til at komme ud den 27. juni 🙂

        1. Uhh, det er jo snart. Næ, man ved aldrig. Men det er en anden type søvnmangel, synes det hårdeste pt er at man er så ukomfortabel hele tiden. Det gir’ en anden type træthed.

          1. Øv, ja det er træls. Jeg vågner bare, får vendt mig og sover hurtigt videre igen. Så føles ikke så slemt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere