Dejligt tidsfordriv - CopenhagenDaily
2 In kjærsten/ venner

Dejligt tidsfordriv

Det ser ikke ud til at jeg føder foreløbig (#€”%&#”%€!!!!), og så er det jo dejligt at der er god mulighed for at fordrive tiden.

I går var jeg ude med veninden, vi kørte først til Skovshoved, hvor vi gik en tur nede ved havnen. Da vi var godt sultne, gik vi op til Skovshoved Kro, men der var desværre et arrangement så vi kunne ikke få frokost. Gode dyr var rådne, og vi smuttede til Rungsted, og spiste en dejlig frokost med skøn udsigt til store både. Der blev toppet op med en is, og så gik turen tilbage til byen.

Aftenunderholdningen, stod Johnny Depp for. Vi smuttede i Cinemaxx, og så den nye “Pirates” film. Ihh, jeg er altså vild med det univers, og timerne fløj afsted. Så hjem igen, og spise pizza i haven. Jeg sov godt i nat – men dagens udskejelser (og Johnny Depp) satte ikke gang i veerne.

Om lidt smutter Kjærsten og jeg til Roskilde. Der er dyrskue denne weekend. Der har jeg ikke været siden jeg var lille, og jeg glæder mig som et lille barn ! Heste, grise, køer, får og frokost fra grill – har enda læst at der er burgers med vildsvin. Hi hi.
Der skal hygges, og sommerkjole og solfaktor, er taget på.

Ha en dejlig søndag 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rejen
  søndag 5. juni 2011 at 17:07

  Sikke en hyggelig lørdag i har haft, jeg glæder mig til at se Pirates, er også lidt pjattet med Johnny Depp…Der er hyggeligt i Rungsted, dejligt at sidde og kigge på både..;-D

  • Reply
   Therese
   mandag 6. juni 2011 at 18:37

   Mmm, Johnny 😉 Han er slet ikke værst. Det er en god film, synes faktisk den var bedre end 3’eren.
   Hvem der havde sådan en båd, at pjaske rundt i. Det må da være skønt!

  Leave a Reply