Råber røv ! - CopenhagenDaily
9 In brok/ spunken

Råber røv !

Nå, jordemoder er overstået, og det blev jeg ikke meget mere fødeklar af.
Sød jordemoder, var skiftet ud med sur vikar – lige pludselig var emsig jordemoderstuderende, min bedste ven.

Hindeløsning og indvendig tjek, kunne der ikke blive snak om. Kunne til gengæld få en tid til tjek på Hvidovre, på onsdag. Prøvede at forklare, at jeg grundet min lægeskræk, ville finde det skønt, hvis de kunne give mig et lille tjek, her før weekenden, så jeg kunne indstille mig på igangsættelse, hvis jeg slet ikke var modnet… men nej…
Spunken står godt fast og meget langt nede. Skønnet vægt 3400 gram.

Råber røv, spiser is, drikker cola og vil senere forsøge Mettes recept på snarlig fødsel.

Nå ja, og så fik jeg også det fine brev, som Vevika fik 😉

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  et cetera
  fredag 24. juni 2011 at 15:48

  Jeg havde termin den 20. juni i sin tid – og fødte den 5. juli. Hinderne blev løsnet og veer tiltog adstadigt og stilfærdigt henover dagen – og da der kom gang i sagerne fødte jeg på 2 timer. Blev indlagt kl. 4.00, fødte kl. 6.00 og udskrevet igen kl. 8. … og var ude at handle med liften i hånden inden vi tog hjem …det sidste med udskrivelse og indkøb, vil jeg dog nok kun anbefale 2. gangsfødende ;-). Den smukkeste, mest vidunderlige oplevelse – og iøvrigt meget mere praktisk, at fødselsdagen ikke kom til at ligge midt i eksamentiden (bemærker min nu knapt 16-årige). Husk at der jo også er et langt liv efter fødslen, selv om man lige der hvor du er nu, knapt kan se ud over næsetippen og fødslen, Therese – Spunken kommer, når han kommer – og han vil være helt “færdigbagt” og tilpas når han om lidt hilser på … hvilket I vil sætte stor pris på, trust you me! 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 24. juni 2011 at 20:44

   Jeg håber (hvis der ikke sker noget inden) at en hindeløsning, vil sætte skub i tingene.

   Seje kvinde, med indkøb og nybagt baby på slæb. Ha ha 🙂 Ja, jeg må hellere vente til 2. gang med at gentage den 😉

 • Reply
  Lone
  fredag 24. juni 2011 at 19:17

  Råber også lige RØV!

  Han kommer inden onsdag, jeg er sikker 😉

  • Reply
   Therese
   fredag 24. juni 2011 at 20:44

   JA ! Det gør han nemlig 🙂

 • Reply
  Ida van Norde
  fredag 24. juni 2011 at 21:35

  De er fandeme godt nok karrig med hindeløsningerne, de jordemødre. Fedtede selv for at få et lille prik i dag, men nej.
  Til gengæld forstår jeg ikke hvorfor du først bliver tilbudt at blive sat i gang to uger efter termin. Der er da kommet nye retningslinier på det område. Her i Århus sker det senest 41+3, sagde min jordemoder i dag.

 • Reply
  Ida van Norde
  fredag 24. juni 2011 at 21:38

  Nå, ups – har lige læst brevet igennem igen, og det lader vist til at I også bliver sat i gang ved 41+3 derovre på Sjælland 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 24. juni 2011 at 21:44

   Nej, blir’ ikke sat i gang ved 41 +3 – det er kun en kontrol. Derefter blir’ der så aftalt en dato for igangsættelse – som senest er ved 42 + 0 …. :-/ Suk.

 • Reply
  Vevika
  lørdag 25. juni 2011 at 00:01

  RØV! Lorte brev og hvad er der nu galt med et lille tjek og en hindeløsning? X’er alt for at der sker noget meget snart. Det blir’ så spændende.

  Og jeg er helt med på vogntrav og en kop.

  • Reply
   Therese
   lørdag 25. juni 2011 at 08:23

   Jeg forstår heller ikke at det kan være så svært…. Ihhh. Hva dælen skal man bruge det jordemodercenter til, hvis man bare skal shippes ud efter 5 minutter og et tryk på maven?

   Fedt ! Så kommer vi ud og får lidt sol på næbbet, i løbet af sommeren 🙂

  Leave a Reply