Gaab - igen igen - CopenhagenDaily
7 In spunken

Gaab – igen igen

Gik i seng ved 20 tiden. Spunk sov en time og satte i et vræl. Mad ! Igen under dynen kl 24, Spunk satte i et vræl. Mad !
Sådan er det fortsat hele natten. Ikke meget søvn nogen af os har fået.
Han havde ondt i mavsen og svært ved at finde ro efter han havde spist. Stakkel.

Så er vi toptunet til familiebesøg fra Norge. Pis altså. Spunk, vi skal vist lige ha strammet op på din døgnrytme !!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  rejen
  fredag 22. juli 2011 at 08:36

  Åhh din stakkel og selvfølgelig også Kjærsten og Spunken…Men Naja havde også prutteproblemer, det er vist meget normalt selvom det er hårdt ikke at få sovet….Håber du kan få en formiddagslur inden familien kommer..;-)

 • Reply
  Fisker & Fernández
  fredag 22. juli 2011 at 14:13

  Det er så uoverskueligt når de bette pus bare græder og græder – og så på grund af en prut. Jeg håber, at spunkens mave begynder at te sig ordentligt inden længe, så i begge kan få lidt søvn.

  Der er sikkert mange, som kommer med gode råd hele tiden. Sådan er det jo i vores situation 😉 Jeg vil ikke pådutte dig noget, men jeg har en god bøvse teknik, som jeg lærte på sygehuset, da Viktor var indlagt. Han er nemlig heller ikke særligt god til at bøvse. Hvis du er interesseret så sig til, så sender jeg en email.

  • Reply
   Therese
   lørdag 23. juli 2011 at 10:09

   Jeg har sendt dig en mail 🙂

 • Reply
  Signe
  fredag 22. juli 2011 at 20:11

  Har altså ondt af jer alle – håber snart spunken får det bedre med maven, så I kan få jer noget søvn. Kender alt til søvnmangel, det er bare ikke sjovt 🙁

  • Reply
   Therese
   lørdag 23. juli 2011 at 10:10

   Nej, men man vender sig en smule til det – man blir’ bare liiidt mere grådlabil (som om man kan blive mere…), så der skal ikke meget til før jeg vander høns 😉 he he

 • Reply
  Vevika
  fredag 22. juli 2011 at 20:57

  Stakkels jer, stakkels lille Spunk. Sender en masse tanker til jer og håber, at Spunkens mave snart bliver bedre og at I får noget mere søvn.

  • Reply
   Therese
   lørdag 23. juli 2011 at 10:10

   Tusind tak, søde ! Når jeg ser billeder af din lille guldklump, tænker jeg heldigvis “snart er Spunken også ligeså stor, og så er maven sikkert også ved at være i orden”. 🙂

  Leave a Reply