Egen-tid - CopenhagenDaily
10 In mig/ spunken

Egen-tid

I dag havde jeg første “rigtige” trilletur, alene med Spunken. Han faldt i søvn, efter mindre hysterianfald, klokken 12. Jeg var hurtig til at smække ham i vognen, og ud i det gode vejr.
Trilleturen, gik mod Gammel Kongevej; “hov, man kan da godt ta’ en vogn med IND i Noa Noa”….. To nederdele på bud, og en top, røg i kurven…ups….men tykkemor her, kan jo stadig ikke være i sit gamle tøj – selv om der er røget 10 kg (ud af 18…host). Videre op ad Gl. Kongevej. Matas – skulle ha bananfluefælde, og blev samtidig overtalt af ekspedienten til at købe “en lækker lipgloss, der vil klæde din taint”…. Ind i helsekost, ups, der røg noget plantehårfarve og laber bodylotion i kurven ….
Så var det tid til at smutte hjemad – kom dog liiige til at købe stor iskaffe (med vaniljeis… som alle jo ved, virker slankende…).

Spunk sov til klokken 14.30, og har så i over fire timer holdt fest, og nægter at sove andre steder end på min mave. Nu sidder vi i sofaen, og jeg er heldig, for min mor er her – og har lavet mad til mig. Nu er hun ude i køkkenet og laver os lidt kaffe.

Kjærsten er på arbejde, og kommer sikkert hjem inden længe. Aftenen står på hygge, og hvis Spunk gør som Spunk bør, kommer jeg i seng ved 22 tiden. Det er ok.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Øglemor
  onsdag 27. juli 2011 at 19:04

  Åh, hvor dejligt med lidt egen-tid krydret med shopping. Også selv om prisen blev en utidig spunk, der vil sove på din mave 🙂
  Synes da egentlig, at det er ret godt gået, at du allerede har tabt 10 kg – de sidste skal også nok rasle af; vanille-iskaffe eller ej. Jeg tror aldrig, at jeg har spist så meget chokolade, som jeg gjorde i tiden efter, jeg havde født Øglen, og kiloene røg alligevel. Så drik du bare iskaffe med god samvittighed 🙂

  PS: Hvad er en babnfluefælde? Lyder som noget, jeg godt kunne bruge…

  • Reply
   Therese
   fredag 29. juli 2011 at 12:29

   Det er farligt at vide jeg kommer forbi den iskaffe, dagligt. Den var virkelig god ! Mmm.

   Bananfluefælde, er en lille dims man putter noget snask nedi, og så flyver bananfluerne ned i og drukner. Kan købes i Matas 🙂

 • Reply
  Katrine
  onsdag 27. juli 2011 at 20:27

  ÆLSKER egen-tid, har det bare så sjældent (mor til Bølle på 5 år og Prop på 1½ år). Men at kunne forene egen-tid med shopping må da være tæt på verdens bedste løsning!!! Og god slutning med din mor som koge-kone… Lejer du hende ud, bare sådan engang imellem??? 😉

  • Reply
   Therese
   fredag 29. juli 2011 at 12:30

   Jeg skal forhøre mig 😉 hi hi

 • Reply
  Alice M
  onsdag 27. juli 2011 at 20:31

  Hvad er en bananfluefælde???

  • Reply
   Therese
   fredag 29. juli 2011 at 12:30

   Se mit svar til Øglemor 🙂

 • Reply
  Gitte K
  onsdag 27. juli 2011 at 21:02

  What Alice said … det vil jeg også gerne vide 🙂
  Hvor lyder det bare som en dejlig dag – barsel kan være så dejligt i solskin!
  Kram, Gitte K

  PS Iskaffe med vanilje-is er godt for sjælen!

  • Reply
   Therese
   fredag 29. juli 2011 at 12:31

   Se svaret til Øglemor 🙂

   Iskaffen var bare fantastisk – det blir meget svært at gå forbi igen, uden at købe en .. 😉

 • Reply
  Vevika
  onsdag 27. juli 2011 at 21:44

  Tillykke med første trilletur, den første af mange.

  Jeg har pludselig fået øjene op for Noa Noa. Det passer godt til min nyerhvervede figur – og har nogle gode tilbud i disse dage.

  • Reply
   Therese
   fredag 29. juli 2011 at 12:32

   Noa Noa er ret ok. Noget af det blir lidt for konet, men de har nogle fede farver og modeller af og til.

  Leave a Reply