For præcis et år siden - CopenhagenDaily
3 In kjærsten/ mig/ spunken

For præcis et år siden

– fandt Kjærsten og jeg, ud af at vi ventede en lille Spunk. Vildt nok, et helt år er der gået, siden jeg ved et tilfælde testede, og den viste svagt positivt. Jeg var ret rundt på gulvet, og ringede til en veninde, for at høre om det mon kunne passe, når den nu var så svag, den streg. Min mor fik også en opringning, om at hun skulle være mormooooor 😉

Kjærsten og jeg, hyggede den aften, med grydestegt kylling og en masse kys.  Tænk at der er gået et år !…

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rikke Kure Wendel
  onsdag 12. oktober 2011 at 16:26

  Jeg husker den meget tydeligt – den opringning 🙂

 • Reply
  Annette
  onsdag 12. oktober 2011 at 16:34

  Det er da skønt at tænke tilbage på 🙂

 • Reply
  Judith
  onsdag 12. oktober 2011 at 16:49

  Og jeg kan også tydelig huske det, ikke mindst alle billederne af den positive test for hver dag der gik og den blev mere og mere markeret:-)

 • Leave a Reply