Så’ det weekend

Kjærsten sover, Spunken sover, Katten sover…. Hvorfor er det så jeg er vågen? Nå jo, drak en dobbelt espresso, da Spunken hev mig ud af sengen, efter at ha’ møflet og hylet den halve nat…. Men det er ok. Så får jeg læst lidt blogs, og hygget mig, mens jeg kan se at det blir’ lysere og lysere udenfor.

I dag skal vi på udflugt, hele familien (Katten slipper). Jeg tænker at vi skal besøge Torvehallerne, for der har jeg ikke været endnu. Hvis der ikke er sort af mennesker (og det er der nok), inde i indre by, kunne jeg også godt bruge et par nye sko, til Spunkens kommende barnedåb. Det fedeste ville være sådan et par, men da jeg endnu ikke har vundet i Lotto (skandale), så må det blive nogle der koster 1/10.

Anne, skal lave juleklippeklister i dag, og det sætter ikke min indre julestemning i ro. Måske blir’ der tid til at læse lidt i årets julenummer af “Bo Bedre”, senere på dagen. Det håber jeg på. Vi er tyvstartet med julesnacks, herhjemme. Der blir’ guflet mandariner i stor stil, og jeg har altid dadler eller figner, i min havregryn/grød. Kjærsten købte to bakker med julesmåkager, men dem holder jeg nallerne fra. Forsøger nemlig at være mælkefri, for at se om det hjælper på Spunkens eksem. Det er svært, men det kan lade sig gøre. I går havde jeg dog afsindig lyst til frisk fyldt pasta, men der var skummetmælkspulver, valleprotein og alt muligt andet mælkeri, i dem alle – så istedet blev det Hanegals “chili con carne”, og dét var altså ikke et hit. Istedet for chili og varme krydderier, var der selleri og pastinakker, så meget at man ikke kunne smage hvad der ellers var i. Bvadr. (Heldigvis fik jeg Kjærsten til at ta’ en gang fritter med hjem…..).

God lørdag, til dig.

3 comments
  1. Tænkte jeg lige ville smide en hilsen 🙂 Har kigget med her på bloggen lidt tid (efter at være faldet over den på “surf-tur” rundt i Blogland.
    Dejlig og hyggelig læsning må jeg sige. Håber i kom rundt til alle stederne i går og rigtig god søndag

    Knus Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere