Søndag

7.00 – vågne
7.15 – drikke mælk
7.30 – hive mor i hår, daske mor med hænder, stikke fingre ind i mors næse (mens mor forsøger at sove, i håb om at det smitter)
8.00 – ud af sengen
8.15 – se tegnefilm
8.30 – lege
9.00 – spise
9.30 – sove

Spunken har lagt hårdt ud, på denne højhellige søndag. Nu håber jeg at han synes der skal soves i 60 minutter, så jeg lige kan drikke noget te.

Senere skal vi muligvis ned og besøge mormor, for vi er nødt til at træne Spunken i at køre bil. Nu har han for længe grædt og teet sig umulig, så der må findes en løsning. Måske skal vi snart købe en ny autostol, for nu er han ved at være stor nok til at sidde i kørselsretning, og ikke som nu, med ryggen i kørselsretningen. Forrige gang vi kørte, kastede han op, så jeg tænker lidt om han måske blir’ lidt køresyg, sådan som han sidder nu.

Ellers sker der ikke det store. Jeg brygger på noget spændende, og håber at det hele klapper. Det fortæller jeg meget mere om, når alting er klar.

Jeg håber at I får en skøn søndag.

 

9 comments
  1. Det er da noget af en teaser, så nu venter jeg spændt på at læse mere:-)
    Håber I finder en løsning, med bilkørslen – jeg kender ikke just til det problem, da mine altid er skvattet i søvn så snart vi kørte. God søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om