3 In barselsliv/ spunken

Trættere end træt, men glad med glad på

Spunkens temperatur, er tilbage på normalen. Penicillinen, virker.
I dag har han sovet, leget en smule, hostet,  sovet, været i bad, sovet, hostet, kastet op, og sovet mere. Han har ikke meget appetit, og jeg er glad for jeg stadig ammer, for ellers ville jeg nok ikke kunne få meget næring i ham.  Det hjælper heller ikke meget på det, at penicillinen, smager af syntetiske jordbær, og skal tvinges i ham. Der kommer til at gå lidt tid, inden hans tillid til os, når vi gir’ ham mad, er tilbage… 😉

Min dag kommer til at gå med babypasning, og det er helt ok. Der er tid til kaffe, tid til at læse dameblade og surfe blogs, så jeg klager egentlig ikke.

Jeg håber du har en dejlig mandag.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra Frank
  mandag 16. april 2012 at 16:24

  Godt, det går i den rigtige retning. Man er selv helt ødelagt tilsidst…

 • Reply
  Vevika
  mandag 16. april 2012 at 18:24

  Hvor dejligt at han er ved at være frisk igen. Jeg har i dag været hjemme med Villum i dag, som iflg. lægen ikke er syg… Men helt frisk har han altså ikke været, så det har helt sikkert været dejligt for ham at være hjemme, bare ham og jeg.

 • Reply
  Anne Sofie
  tirsdag 17. april 2012 at 07:54

  Godt at høre han er ved at være ovenpå igen, det var vidst noget af en gyser I var igennem.
  Og dejligt du kan slappe lidt af efter sådan en omgang 🙂

 • Leave a Reply