Weekend i højt humør - CopenhagenDaily
1 In familien/ mig/ spunken

Weekend i højt humør

Jeg elsker hvedeøl!

Ahhh. Det var så dejligt at være ude på tøsetur.

Vi spiste dejlige tapas, drak store hvedeøl og en skøn stærk mojito. Vi nød de sommerlige temperaturer og lod være med at tænke over den stive kuling, og jeg følte mig i et kort øjeblik 22 igen.

Vesterbro Torv, mit gamle “hood”.

Dagen efter, var det payback, og med tømmermænd, var jeg ude at gå lidt amok på Katvigs lagersalg. Jeg sikrede Spunken en masse sommerlige gevanter, og sikrede mig selv og mine tømmermænd, en masse pizza og Coca Cola.
Senere på aftenen, var vi inviterede hjem til min søster og hendes kone. Menuen stod på culottesteg, men lækkert tilbehør. Til dessert, var det oldschool råcreme, med dejlige bær og frugter til. Jeg åd, så jeg næstens sprak….Jeg elsker råcreme!

Spunken, faldt i søvn, hjemme på mosters sofa.

Søster Nynne, er gravid, og har termin på min fødselsdag. Det er en lille Ellinor, der kommer ud, og den søde Spunk havde telepateret til mig, da jeg var til lagersalg, så der faldt også lidt lækkert kluns af, til den lille pige. Ihhh, hvor jeg glæder mig til hun kommer ud.

Har du brød med, dame??

Søndag, var jeg ude at trille en dejlig tur. Spunken fodrede gæs og gæslinger, og jeg snøftede lidt over hvor smuk Frederiksberg Have, er i Maj, og samtidig hvor trist det er, at jeg ikke længere færdes der, hver dag. Barslen er så godt som slut.

Smukke blomster fra mændene i mit liv.

Søndag, var også “Mors Dag”, og Spunken havde flottet sig med fint kort, smukke blomster og en lille flaske champagne. Katten, havde også været ude at finde en gave til sin madmor, og jeg blev begavet med dejlige lakridser fra “Bülow”.

Selv Katten, havde sørget for et kort og en gave, til sin madmor.

Webshoppen, er i sidste fase, og er ved at blive godkendt af PBS. Nu er det bare om at vente, og så er jeg klar til at åbne. Halli hallå, hvor blir’ det bare spændende.

Nå, men det var min weekend. Var din, god?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    fredag 18. maj 2012 at 16:20

    Ellinor… Skønt navn til din niece 🙂 Håber at se hende her på bloggen når damen arriverer! Weekenden stod på arbejde begge dage fra kl. 7-15… Puha! Men denne weekend har jeg fri 🙂

  • Leave a Reply