Nu igen?

20120517-193238.jpg
Et lille udvalg, af Spunkens legesager…

Spunken snotter, hoster og har en smule feber. Nu kommer bivirkningerne af dagplejestarten. Det var ventet, men derfor er det ikke velkomment. Påsken, sidder stadig i “huskeren”, og sådan en omgang, magter jeg ikke lige nu. De sidste to nætter, et han vågnet hver time. Hver evig eneste time. Under mine øjne, er der poser på størrelse med Falster…

Han har heldigvis kunnet lege lidt, i løbet af dagen, så helt skidt har det da ikke været. Det har også hjulpet lidt på min energi, at få lov til at sove et par timer, efter at Kjærsten igen er hjemme. Han har nærmest boet på kontoret i to dage, fordi der var krise derude. Jeg har derfor kørt den som græsenke, og det har dælme’ været hårdt, oveni dagplejestart og pylrebaby. Nu er alting løst igen, og Kjærsten kan ånde lettet op. Det var noget af en omgang.

Jeg krydser fingre for, at det er hurtigt overstået.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om