En ualmindelig dejlig fødselsdagsfejring

Sikke en dejlig fødselsdagsfejring, Spunken fik i dag.

Gæsterne ankom klokken 13, og jeg havde bagt en masse boller, lavet lagkager, udhulet en vandmelon for at lave et pindsvin fyldt med frugtsalat. Det blev næsten tømt inden jeg nåede at ta’ et billede af det.
Spunken fik selvfølgelig sin egen lagkage, og da han opdagede at der var jordbær på, kunne det KUN gå for langsomt. Hit med min lagkage far!
Han gumlede sig igennem en god mængde kage, flødeskum og jordbær.

Efter kagen og gaverne (som jeg skriver nærmere om i morgen), smuttede vi alle ned i gården. Solen skinnede, og Spunken  hyggede sig med at kravle i græsset og se på at de voksne fjollede rundt med strandtennis, sæbebobler og bolde.

Aftensmaden stod på pizza, præcis som for et år siden før det gik løs.

23 comments
 1. Tillykke med ham (det er vel i dag?)

  Ret hyggeligt at læse din fødselsberetning 🙂 især nu når man selv har prøvet det to gange selv 😉

  1. Det er først i morgen, Tanja. Det var bare nemmest at lokke gæsterne til i dag, istedet for på en mandag 🙂

   Hi hi, ja. Det var en dejlig fødsel, og jeg er bare så glad for at jeg fik skrevet beretningen ned, kort tid efter. Så fik jeg de fleste detaljer med.

 2. Tillykke med ham. Vi fejrer Sigurds et års fødselsdag tirsdag, og hvor blev det år lige af.. Jeg kiggede lige op fra min baby et øjeblik og sidder nu med en dreng, der kravler og rejser sig i et væk. Men hvor er et år da en fantastisk alder og bedst som man tænker, at nu kan han da ikke blive dejligere, så man bliver man atter overrasket:) hvor er det nogle skønne
  billeder af spunken..

  1. Tak, Susanne 🙂

   Jamen det er bare ikke til at forstå. Nu begynder jeg at forstå hvad “de voksne” mener, når de siger at tiden går alt for hurtigt.

   Stort tillykke med din Sigurd!

  1. Det gjorde jeg også da jeg fyldte 1 år. Min mor har de dejligste billeder. Det var sjovt at se om han ville kaste sig over kagen, og smatte den ud, eller hvordan han ville gribe det an. Det blev meget stille og roligt, med god tid til at spise jordbær 🙂

 3. Tillykke til jer og Spunken med hans første fødselsdag 🙂 Hvor er det et sødt pindsvin, du har krereret til ham. Skønne fødselsdagsbilleder 🙂

  1. Tak, søde Lone. Pindsvinet kunne jeg ikke stå for. Havde jeg haft mere tid, var der mange andre fine dyr man kunne ha lavet. Det må blive næste år 😀

 4. Jeg har slet ikke fået ønsket tillykke, men TILLYKKE med din dejlige Isaac. Jeg kan godt huske, hvor stort det var, da min pige fyldte 1 år – og tænk sig, nu bliver hun 2 om et lille øjeblik!
  Billederne af en kagespisende og svært tilfreds dreng er altså helt uimodståelige:) Jeg tror hans dag var lige efter hans hjerte:) og hvor er idéen med pindsvinet bare god!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om