På besøg hos Isabella - CopenhagenDaily
0 In familien/ mig/ spunken

På besøg hos Isabella

20120716-092507.jpg

I går kørte vi ud i det blå. Vi besøgte Isabella Smiths gårdbutik, som ligger nær Haslev. Det er en kæmpecstor gammel gård, og gårdbutikken var rigtig fin med masser af “dims” og blomstrede tøserier. Jeg osede rundt i lidt tid, mens min mor passede på den sovende Spunk på bagsædet. Jeg blev forelsket i mange ting, men blev enig med mig selv om at jeg hellere måtte vente til vi flytter i hus, med at købe for mange dimser. En enkelt ting, fik jeg dog købt.
Planter havde hun ikke meget af, men jeg fik at vide at der i foråret er lidt mere at komme efter.

Derefter kørte vi forbi Gisselfeld, og så videre mod Karrebæksminde. Spunken sov meget af vejen, så vi blev inde i bilen.

Nu sidder jeg i min mors stue. Spunken sover formiddagslur, og Kjærsten er på vej i bil for at hente os. Det har været nogle rigtig dejlige dage på landet, og jeg har fået ladet batterierne lidt op. Klar til at være hjemme med Spunken i de næste tre uger hvor dagplejen har ferie. Vi skal ingenting, selv om jeg ville elske at ta’ et varmt sted hen en uge. Desværre har jeg trukket så meget jeg kan på kattepassere, så nu må vi hellere blive hjemme (pengene har egentlig heller ikke, da der ikke er noget nyt i lejlighedssituationen).

Har du bestilt en rejse i sidste øjeblik?

Forresten – der er mandagstilbud i butikken. Du kan spare 20% på alle boligtekstiler, hvis du skriver “mandagstilbud” under “vis kurv”. Hep!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply