Noget om en klapvogn - CopenhagenDaily
12 In spunken

Noget om en klapvogn

Havde det ikke været fordi jeg havde købt en kombivogn til Spunken, ville jeg så gerne eje en Bugaboo Bee i Missoni-farver. Den er så fin.

Jeg ved slet ikke om den kan købes mere, men af og til ser jeg en her på vesterbro, og jeg vender mig altid efter den for at se de fine farver 😉

Kombivognen fra Emmaljunga har jeg ellers været rigtig rigtig glad for. Den kører stadig som den gjorde da den var helt ny, og der har ikke været nogle problemer med den overhovedet.

Nu er jeg på jagt efter en paraplyklapvogn, som kan ligge bag i bilen. Mon du kan anbefale en ?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 17. juli 2012 at 21:20

  Ja! Vi er så glade for den Chicco Liteway vi købte til at tage med til Japan. Den vejer intet, fylder intet og har fuldt liggemål (95 cm) så ungerne stadig kan ligge ned og sove 🙂

 • Reply
  Pigen
  tirsdag 17. juli 2012 at 21:22

  Vi har ret mange forskellige køretøjer til hvert sit formål. Vores “gode” paraplyvogn er primært indkøbt til rejser, da vi må have den med til gaten, der er kaleche på OG den kan lægges ned. De sidste to ting er noget langtfra alle paraplyvogne kan.
  Modellen hedder chicco liteway og fåes ofte til 1000 kr på tilbud. Den er i øvrigt tænk testvinder 🙂 Nå ja, og vi har vi været fint tilfredse med den.

 • Reply
  Pigen
  tirsdag 17. juli 2012 at 21:23

  Vi er åbenbart enige 😉

 • Reply
  Therese
  tirsdag 17. juli 2012 at 21:26

  Tak de damer, den vil jeg da lige Google 🙂

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 17. juli 2012 at 22:35

  Hov – pigen – sas vil ikke have den med til gaten (eller der er dybt uenighed blandt personalet…) fordi kaleschen ikke kan pilles af.

  Den er næsten altid på tilbud i KæreBørn til 999 kr og Ønskebørn kan godt presses til at matche det tilbud 😀
  Det kan ikke rigtig betale sig at købe fra England hvis man kan få den herhjemme til den pris.

  Espritt laver også nogen der kan ligges ned – men deres liggemål er alt for lille – på en af modellerne helt ned til 68 cm…. Det er jo alt for lidt når de bliver lidt større.

  Lulle klarede 2,5 uge i Japan med den der LiteWay… Den er fin 😀

 • Reply
  Fisker & Fernández
  onsdag 18. juli 2012 at 14:21

  Vi har en Bugaboo Cameleon og den er seriøst da sh*t – specielt fordi den halvdel som man ikke bruger ikke fylder noget og klapvognen er super god i ryggen. Og så er den dejlig nem og let at køre.
  Til rejser bruger vi en Chicco Echo som kan lægges helt ned, og som man gerne må tage med til gaten. Den er helt fin til prisen 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 22. juli 2012 at 22:21

   Cool. Tak Fisker. Bugaboo har jeg længe været lun på, også inden jeg valgte Emmaljunga. Jeg tænkte dog at den nok ikke var så egnet til snevejr, og i vinter da der lå sne, var jeg glad for jeg endte med den lidt større model med store hjul. Men lige nu ville jeg altså elske at eje en Bugaboo Bee 🙂

  • Reply
   Gabi
   lørdag 18. marts 2017 at 12:23

   Hej – ved du om jeres bugaboo måtte være kommet med til gaten hvis I havde ønsket det? vi har en bugaboo buffalo og vil meget gerne kunne tage klapvognsdelen med på vores rejser, men det er svært at finde ud af hvilke klapvogne der må medbringes til gaten 🙂

   • Reply
    Therese
    lørdag 18. marts 2017 at 12:34

    Hej Gabi
    Vi endte med en Liteway så jeg ved det ikke. Men mit gæt er nej. Ring ud til lufthavnen og spørg 🙂
    Der er vist også info på deres website med mål osv man skal rette sig efter.

 • Reply
  Sebrina
  fredag 3. august 2012 at 12:43

  Den er altså også bare fin! Vi har en paraplysag fra chicco, og den er ganske udmærket! Der kan ryggen lægges ned og der er en lille “kurv”, så der er plads til lidt sager også. Mener vi gav omkring 800 kr for den.

 • Reply
  Anita
  søndag 26. april 2015 at 12:46

  Søger efter paraplyklapvognen Chicco liteway og så dukkede din blog lige op. Anskaffede du dig en paraplyklapvogn og har du fået den brugt?

  • Reply
   Therese
   mandag 27. april 2015 at 06:55

   Hej Anita, Vi endte med Liteway og den har været fin nok. Det er ikke super god kørekomfort, men den bringer barnet fra A-B eller er god hvis der skal være en klapvogn med i fx. Tivoli hvis han bli’r træt i løbet af dagen.
   Den har en fin størrelse til flyrejser så det er også et plus.

  Leave a Reply