Blandede bolcher - CopenhagenDaily
3 In arbejde/ mig/ spunken

Blandede bolcher

Pyh, sikke en dag det har været. Vejret har været ustadigt og det har dagens begivenheder også været..

20120822-212953.jpg
Jeg er suuuuuuuur (og snottet)!

Spunken er snotty og hoster, så han har været hjemme fra dagpleje. Oveni hatten er han bare SUUUUR og mor er sådan cirka den dummeste i verden, men hun må ikke gå ud af lokalet for så er det altså også for galt. Han vil ikke spise, ikke nusse, ikke sove og ikke lege, for som jeg lige har skrevet så er han SUUUUUUUUR.
Han har simpelthen fået det vildeste temperament, og det er helt underligt at se sin lille baby blive så arrig at han tramper i gulvet og kravler væk for at sætte sig og surmule. Han har i den grad fået en personlighed.
Nu ved jeg at størstedelen er sløjhed, men det trækker alligevel tænder.
Kjærsten er super god, og er nu ved at putte. Hvordan han kan være så tålmodig aner jeg ikke, men hver gang Spunken vågner (hver halve time), lister Kjærsten ind og får ham puttet igen. Om så det tar’ 45 minutter…

Det har også været dagen hvor jeg har siddet ventet ved telefonen, for inden længe bliver jeg moster (!! juhuuu). Det kan være når som helst, for min søster nærmer sig terminen og er SÅ træt af at være gravid. Jeg husker stadig hvor træt jeg var af det hele, i slut juni sidste år 😉

Desværre var det også dagen hvor jeg fik at vide at en vi kender er blevet meget syg. Hvad der videre sker, vides ikke, men uanset har det lagt en stor dæmper på dagen og mine tanker går til de pårørende.

På arbejdsfronten går det godt. Der er lagt en ny kollektion fra Urban Elk ind i shoppen, og i løbet af sensommeren kommer der mere. Nogle af varerne fåes helt op til str. 92, men desværre har jeg haft hovedet under armen, da jeg bestilte de fine kjoler, for dem har jeg kun fået bestilt i str. 80 og 86. Ihhh. Heldigvis kommer der flere fine kjoler til jul – i større størrelser.

Så en dag med blandede bolcher må man sige.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dottie.dk
  onsdag 22. august 2012 at 22:26

  Åh stakkels spunk – men endnu mere stakkels mor!
  Men det er jo heller ikke til at holde sig rask med det skiftende vejr vi har :/
  Håber for jer, at det hurtigt går over 🙂

 • Reply
  Rejen
  torsdag 23. august 2012 at 12:51

  God bedring med Spunken..;-D

 • Reply
  Annette
  torsdag 23. august 2012 at 20:46

  Jeg har tagget dig i en lille blogleg. Se mere her: http://oliverogfamilien.blogspot.dk/2012/08/det-5-billede.html 🙂

 • Leave a Reply