Ole opfinder - CopenhagenDaily
6 In spunken

Ole opfinder

Godmorgen weekend.

Spunken vågnede klokken 6, og så er der ikke andet at gøre end at stå op. Typisk at drengen kun vil sove længe i hverdagen, så man er nødt til at vække ham kvart over syv for ikke at komme for sent i dagpleje…

Nu sidder jeg med kaffekop nummer to, mens Spunken finder på nye lege. Alt skal stables og puttes ind i hinanden. To plastikkopper blir forsøgt most ind i hinanden, og temperamentet ryger op på max når han finder ud af at det ikke kan lade sig gøre.
Klodserne bliver sirligt stablet på gyngehesten, som derefter får en vippetur indtil klodserne falder af – og så forfra.

Det er sjovt at se ham finde på 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Vevika
  lørdag 25. august 2012 at 07:30

  Godmorgen. Villum sover aldrig længe, men har i dag sovet til 6.50. Jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring og sove-håb for fremtiden.

  Ja, det er så fantastisk at iagttage de små. Omend jeg dog synes at Villum har sprunget mange at de der babyting over. Han er meget inspireret af sin storebror og leger fx rigtig meget med biler og sværd. I går kom jeg til at tænke på, at han (vist?) aldrig har leget med duplo og brio!! For det leger Johannes ikke rigtig med. Det må jeg have introduceret for alvor!

  Dejlig lørdag til jer.

  • Reply
   Therese
   torsdag 30. august 2012 at 09:12

   😀 Pyha, jeg håber altså at Villum kommer til at sove lidt længere end det!

   Netto og Føtex har ofte ret fede Duplo pakker, på tilbud. Jeg har købt en del og hans mormor har også køb. Jeg er vild med zoo-sættene og de andre sæt med dyr. Så hyggeligt.
   Biler er også et hit.

   Rigtig god torsdag…jeg har vist ventet liiige lidt længe med at få svaret på alle de dejlige kommentarer.. 😉

 • Reply
  Sussi
  lørdag 25. august 2012 at 07:42

  Her vågnede Liva klokken 5 – helt som hun plejer. I hverdagene er det ok, for jeg er også a-menneske, men i weekenden ville jeg godt have et par ekstra timer;):) Vi har brugt den tidlige morgen på at bage kager til Livas fødselsdagsfest i morgen.. Selvom det føles en anelse forkert at starte morgenen med at bage (og smage) chokolade- og æblemuffins;):)
  Tillykke til Isaac med kusinen også:):) Hvor kan de få meget glæde af hinanden, de to:)

  • Reply
   Therese
   torsdag 30. august 2012 at 09:14

   Klokken 5 ? Shit jeg ville slet ikke kunne hænge sammen. hi hi.
   Men det lyder nu som en dejlig morgen, og sikke mange fine ting hun har fået i fødselsdagsgave. Har skam fulgt med, men ikke haft tiden til at kommentere desværre.
   Kram til dig 🙂

 • Reply
  Signe
  lørdag 25. august 2012 at 08:11

  Mine børn har også for vane at vågne tidligt i weekenderne og skal vækkes i hverdagene. Så i dag har vi også været oppe siden kl. 6 – gaaab :-). Ovenikøbet er jeg alenemor i tre dage, så der bliver ingen pauser…..
  Tillykke med niecen og velkommen i mosterklubben 🙂

  God weekend

  • Reply
   Therese
   torsdag 30. august 2012 at 09:14

   Håber du klarede alenemorstjansen, og fik lidt søvn selv om dagene startede tidligt. Pyha 🙂

  Leave a Reply