Og til jul ønsker jeg mig…

0 delinger
0
0
0

20121028-135935.jpg

En legetøjsbil der er SÅÅÅ stor ! (Sagde Spunken).

Efter en formiddag i IKEA, er det skønt at være hjemme. Solen skinner smukt, så man burde være i haven. Desværre er der masser af hængepartier, så straks går jeg i gang… først en kop kaffe og en mad 🙂

0 delinger
5 comments
    1. Jeg fik ordnet vasketøj og støvsuget. Det må være nok på en søndag. En middag med dejligt selskab, og nu et glas rødvin før sengetid. Så er weekenden vist blevet nydt så meget som den kunne. Dejligt !

      Håber I har haft en skøn dag, hele familien 🙂

  1. Hej Therese,
    fed blog, du har 🙂 Meget inspirerende, hvordan du bruger Instagram og andre tjenester. Er jo helt ny i det her bloggeri, så jeg vil så gerne lære mere. Tak, fordi du kiggede forbi min nye blog, jeg håber, at du får lyst til at følge med 😉
    Kh Pragmamor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om