4 In jul/ spunken

Den begavede Spunk

Spunken mangler ikke legetøj. Slet ikke. Han fik næsten alt slags Duplo i julegave fra tanter, onkler, fætre og kusiner. Lækre Brio-sager fra både moster, tante og kusine Ellinor, Brio-tog fra dagplejemor og Brio-sæt fra farmor og farfar. Sin helt egen lænestol, samt tuscher, fingermaling og papir af sin mormor. Lækkert uldtøj fra oldemor, penge til opsparingen fra oldemor og oldefar. Fine billedrammer til værelset af moster, onkel og kusine Rose.

Han var da vist den heldigste Spunk i verden, denne jul 🙂

Kjærsten og jeg havde joket om at vi kunne pakke en af Spunkens legesager ind, og gi’ ham det i julegave. Dog forbarmede Kjærsten sig, og fandt “Mr. Mechanic”. Totalt årets yndlingsgave, synes Spunken. Den første nat, sov han med skruetrækkeren i sengen…normalt gider han ellers ikke puttedyr eller andre sengekammerater end undertegnede.

Nu er der så lidt krise, for jeg har glemt “Mr. Mechanic” i Jylland….. og Spunken får ham først igen den 18. januar. Der er længe, længe til, og jeg har lidt dårlig samvittighed.
Mon ikke vi kan hygge os med noget af det andet legetøj inden da?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Liselotte
  søndag 30. december 2012 at 14:46

  Der er i hvert fald et bredt udvalg, men er man sådan lidt maskimekanisk indrettet, savner man jo en skruetrækker skrækkeligt 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 1. januar 2013 at 21:01

   Han eeeelsker sin skruetrækker, Liselotte. Det er så sjovt 🙂

 • Reply
  Mette
  søndag 30. december 2012 at 15:17

  To spørgsmål: larmer Mr. Mechanic?
  ‘Glemte’ du den eller glemte du den? 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 1. januar 2013 at 21:02

   He he, for en gangs skyld var det ikke med vilje 🙂

  Leave a Reply