En tur i Zoo

zoo1

For snart 100 år siden, var Kjærsten, Spunken og jeg i Zoo. Vejret var ok, men den lille Spunk var så træt og slet ikke imponeret af alle dyrene. Senere fik han også feber, så han havde nok været lidt sløj.

zoo4zoo3

Det var langt fra alle dyr der var ude, men vi så da lidt. Isbjørnene var i deres gamle anlæg – for det nye har de ikke helt vænnet sig til endnu. Skøre dyr…

zoo2Mine yndlingsdyr må være girafferne. De har så fint et ansigt, de længste øjenvipper og den sjoveste måde at løbe på. Det er nok ikke det mest praktiske dyr at ha’ i baghaven, så det er skønt man kan ta’ i Zoo og se den efterhånden store familie de har dér.

Vi må snart tilbage til Zoo, en dag hvor Spunken er frisk – og dyrene er ude 🙂

 

10 comments
 1. Fantastisk gode billeder, Therese, og især et skønt et af løven, som virkelig ser ud til at nyde livet 🙂
  Jeg vil også snart i ZOO – har årskort, men får slet ikke brugt det nok – det må der laves om på!
  Giraffen er også et yndlingsdyr – smuk på sin egen måde.

  1. Tak, Marianne. Løvefar nød virkelig livet, selv om hans unger løb rundt og havde krudt i rumpetten. Ha ha 🙂

   Jeg havde årskort da jeg var på barsel. Det var så skønt at kunne trille op i Zoo, på de daglige trilleture med barnevognen.

 2. Jeg elsker osse at komme i Zoo, men der er ingen der rigtigt gider med. Måske jeg bare skal tage en tur for mig selv en dag. Og måske i KBH – det er rigtig mange år siden jeg har der, faktisk var jeg 10 eller 11. 😉

 3. En tur i Zoo er aldrig en gentagelse, der sker altid noget nyt. Jeg er vild med disse oplevelser. Jeg kan stå stille og bare observere dyrene, og omgivelserne. Forældre med børn, hører børnenes umiddelbare reaktioner.
  Skynd jer at finde en dag, du/i vil nyde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om