Har vist fået julefluenza - CopenhagenDaily
0 In jul/ mig

Har vist fået julefluenza

vaernedamsvej

Ih, hvor er det bare hyggeligt at der er begyndt at blive hængt julepynt op nu, på Frederiksberg. Min søde nabo-kollega og jeg, har lige været et smut i Føtex inden vi åbnede butikkerne.
Jeg skulle ha’ et par bloklys til lanternerne der står udenfor butikken, samt lidt flere kalendergaver til Spunkens pakkekalender.

Jeg har lyst til at jule med adventskranse, dørkranse, gran og grønt. Heldigvis skal jeg holde et lille julefrokostarrangement for søde veninder, på søndag, så det gi’r jo fin anledning til at fyre den af med julepynt og hyggelys.

I eftermiddag når jeg har hentet Spunken, skal jeg få ham til at hjælpe mig med at støvsuge og vaske gulv. Heldigvis kan det gøres til en leg, hvis man griber det rigtigt an – og huset trænger. Jeg tror vist nok at jeg så en nullermand på størrelse med en fuldvoksen kat, i morges…

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply