2 In spunken

Sløj dreng og noget om børnehaver

IMG_9764

Spunken er stadig sløj. Vi gik i seng tidligt, og da havde han 39.5 i feber. Han får altid høj feber, og ofte i flere dage, inden han har brændt sygdommen væk.
I dag, har Kjærsten dog haft ham med på legepladsen, så måske det har hjulpet lidt på formen. En hel uge hjemme, uden de dejlige kammerater i dagplejen, er keeeeeedeligt.
Jeg får helt ondt i maven, når han siger “Didde??” som noget af det første om morgenen, og jeg skal forklare ham at han altså stadig er for sløj til at komme op til Gitte.

På mandag starter en ny uge, og så satser jeg på at Spunken er frisk som en havørn!

Han har i øvrigt fået plads i favorit-børnehaven. Startdatoen er 1. Juni…det er jo lige om lidt! Det er både skræmmende, og spændende. Jeg er sikker på at Spunken er klar til at møde flere børn, og være endnu mere fysisk og socialt udfordret end nu. Dagpleje er super dejligt, men på samme måde som jeg kunne mærke han var ved at være klar til pasning da han var 10 måneder, kan jeg mærke han er ved at være klar til noget mere udfordring nu.

Børnehaven er ikke særlig stor. Der er to stuer, med 15 børn på hver stue. De er delt op i alder, med de små på den ene stue, og de større på den anden. Fire voksne, samt en medhjælper der er på begge stuer. De har eget køkken, så ungerne får dejlig, hjemmelavet mad hver dag.
Lyder det ikke helt perfekt?
Det synes jeg, og jeg glæder mig.

Samtidig kan jeg blive helt trist ved tanken om at Spunken skal sige farvel til de 3 gode venner i dagpleje, og hans elskede “Didde” <3

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Catarina
    søndag 16. marts 2014 at 12:09

    Øv hvor træls med en syg lillemand, men jeg håber at er klar til den nye uge. 🙂
    Hvor er det skønt at du har fået plads til ham på den du aller helst ville have, det betyder altså bare alt at man selv er tilfreds med det sted ens unger kommer til at gå. Jeg ved det selv og jublede da jeg fik den ønskede plads til Christian os selvom det i starten betød at jeg havde ret lang til børnehaven og cykelvognen blev endnu mere uundværlig. Efter en tid flyttede vi dog så tæt på at vi ikke havde mer end 200 m og det gav meget mere tid til hygge om morgene, inden børnehave og arbejde kaldte. 🙂

  • Reply
    Sidsel
    søndag 16. marts 2014 at 19:18

    Uh hvor spændene med børnehave, hvor skal han starte henne?

    Sidsel

  • Leave a Reply