Man kan nå meget på en fridag

Trods hovedpine, er det i dag lykkedes mig at vaske hele 4 tøjvaske, hænge det ud i solen, lægge sammen og på plads.
I pauserne mens maskinen snurrede, slængede jeg mig i sofaen, med vandmelon og “Gossip Girl” på “nææfiiix” (som Spunken kalder det).

Tre afsnit fik jeg set, samt en middagslur på et par timer. Så var den fridag gået, og på bedste vis hvis du spørger mig.

Spunken blev hentet, og helt ulykkelig måtte han tage afsked med en lyserød paraply som han havde fået lov til at låne af Sia, som bor i samme andelsforening som dagplejemor. De var nemlig alle ude i gårdhaven, hvor de legede og nød solen.
Nu skal vi vist ha skrevet paraply på ønskesedlen.

20140428-222910.jpg

Humøret blev mildnet lidt med et snackfad. Måske ikke det pæneste fad, men det er genialt til eftermiddagssnack, når man har et barn der ikke er meget for at alting blandes.
På lidt over en halv time, var de fleste snacks væk. Han spiser som en havnearbejder, især om eftermiddagen 🙂
Hovedpinen forsvandt i øvrigt efter fire-fem Tuc-kiks. Fremover skal jeg vist få lidt mere salt, på de varme dage. Jeg bruger virkelig ikke meget salt i maden, til gengæld drikker jeg meget vand når det er varmt. At jeg ikke tænkte på det tidligere, er lidt dumt, set i bakspejlet.

20140428-222745.jpg

Resten af dagen er gået med lidt havearbejde, mens Max og Spunken legede i sandkassen. Aftensmaden blev naturligvis grillet, i dette fantastiske vejr. Max var grillmester…Eller måske nærmere opsynshund.

En dejlig fridag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere