Smykkeønsker - CopenhagenDaily
2 In ønsker

Smykkeønsker

Screen Shot 2014-07-05 at 14.36.14Det er min fødselsdag sidst i august, og jeg er gået i gang med at tænke over hvad jeg ønsker mig. Bla. er jeg helt tosset med de fine “Love Tags” fra Jane Kønig, og kunne så godt tænke mig to i guld, i guldkæde. Den ene skulle være I for Isaac, og den anden er fortsat hemmelig. Vi har nemlig nok fundet navnet, men vil godt holde det for os selv lidt endnu 😉

Jeg kan godt li’ enkeltheden i smykket, og det at det at jeg stadig kan ha’ mine børn med mig, nu hvor Kjærsten “sidder” på ringefingeren – lidt endnu. Nu må vi se hvornår pølserne bli’r for hævede.

Ellers spænder ønskerne vidt. Nye sandaler, nye kjoler, håndstøvsuger, nyt kamera, iPad Air, lækkerier og dullegrej.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  søndag 6. juli 2014 at 13:26

  Åh, de er så fine, de love tags! Jeg fik en kæde med dem forleden, da jeg havde fødselsdag, efter af have ønsket mig dem meget længe 🙂 Jeg har tre bogstaver, et for min mand og et for hver af mine to drenge – det er sådan en fin tanke, at de er med mig hele tiden på den måde …
  Hep for at dit ønske også går i opfyldelse 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 7. juli 2014 at 21:47

   De er simpelthen så fine, Camilla!
   Dejligt at du har fået dem. Jeg håber også på at de på et tidspunkt kommer til at hænge om min hals 🙂

  Leave a Reply