Smykkeønsker

Screen Shot 2014-07-05 at 14.36.14Det er min fødselsdag sidst i august, og jeg er gået i gang med at tænke over hvad jeg ønsker mig. Bla. er jeg helt tosset med de fine “Love Tags” fra Jane Kønig, og kunne så godt tænke mig to i guld, i guldkæde. Den ene skulle være I for Isaac, og den anden er fortsat hemmelig. Vi har nemlig nok fundet navnet, men vil godt holde det for os selv lidt endnu 😉

Jeg kan godt li’ enkeltheden i smykket, og det at det at jeg stadig kan ha’ mine børn med mig, nu hvor Kjærsten “sidder” på ringefingeren – lidt endnu. Nu må vi se hvornår pølserne bli’r for hævede.

Ellers spænder ønskerne vidt. Nye sandaler, nye kjoler, håndstøvsuger, nyt kamera, iPad Air, lækkerier og dullegrej.

2 comments
  1. Åh, de er så fine, de love tags! Jeg fik en kæde med dem forleden, da jeg havde fødselsdag, efter af have ønsket mig dem meget længe 🙂 Jeg har tre bogstaver, et for min mand og et for hver af mine to drenge – det er sådan en fin tanke, at de er med mig hele tiden på den måde …
    Hep for at dit ønske også går i opfyldelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Våde tæer

I takt med at det bliver mørkere, bliver mine tæer koldere og vådere. Jeg drømmer om et par…
Læs mere