Blefri på en uge er ingen sag

0 delinger
0
0
0

Jeg kan ikke komme over hvor stor Spunken er blevet !

Nede hos min mor, kørte vi en tur i babybutik. Der købte vi et toiletsæde, sådan et med et trappetrin og et bræt så hans numse ikke falder ned i kummen.
I de dage vi var der, gik han enten rundt i bar numse eller med underbukser på. Der kom et par uheld hist og her, og han havde da også ble på da vi var ude på tur, men så var vi i hvertfald i gang.

Da vi så kom hjem fra ferie, steppede vi op. Jeg lavede et skema, fandt nogle klistermærker frem og puttede slik i en krukke og skrev “Tis” på.
Så var reglerne at hver gang han tissede, fik han enten en stjerne eller et hjerte. Et hjerte udløste ét stykke slik, så derfor fik han hver anden gang han var på toilettet, et stykke slik.
Succes !

tisseskema

Igen var der lidt uheld, og vi har da vasket både lænestol og sofabetræk, men pyt !

Efter knap en uges “træning”, var jeg meget spændt på hvordan det ville gå i børnehaven. Jeg pakkede fire sæt tøj, i skoletasken, og har i øvrigt købt rigtig mange underbukser – og med flotte mønstre, så det kan være lidt sejt at ha’ underbukser på. Frøer, spiderman, hulk, fodbolde….osv.

Nu har han to dage været i børnehave, og U D E N et eneste uheld. Han går selv på toilettet, siger selv til når han går…Sov kun til middag i går, og da fik han ble på som var knastør da den blev taget af ham efter et par timer.

Jeg er simpelthen ved at revne af stolthed, over min store dreng!

IMG_4014

I dag da jeg hentede ham, kunne han fortælle mig at “Skyerne er mørke, så derfor har jeg gummistøvler på. Det kommer nok til at regne!” og så ævlede han ellers videre om hvor dejlig dagen havde været, og “Når jeg kommer hjem, vil jeg se tegnefilm og spise skumfiduser”. Moderens hjerte, smeltede en smule, da pædagogerne fortalte om hvor sød og glad han har været i dag, så da vi gik hjem, slog vi et smut forbi Netto og købte en pose skumfiduser. Nu spiser han hindbær, blåbær og skum, mens han nyder et afsnit af noget tegnefilm.

Min store, store dreng.

0 delinger
6 comments
 1. Ej, hvor er han dygtig!!!

  Vi er overhovedet ikke i nærheden af at være der endnu, men jeg håber lidt, at han måske bliver inspireret nu hvor han er startet i børnehave og der er andre børn og flere rutiner *krydser fingre*

 2. Det er så SUPER flot … Du har al grund til at være stolt .
  Han er en SKØN og hamrende charmerende dreng, så ikke noget at sige til at han allerede har pædagogerne i sin hule hånd.
  Og kææææft endnu et lækkert billed af ham, er vild med den hånd i lommen

  1. Han startede med at gå med begge hænder i lommen, hi hi. Han så virkelig stor ud, og i et splitsekund kunne jeg forestille mig hvordan han kommer til at se ud, meget højere og i en str 45 sko.

   Jeg er så glad for at han smed bleen så nemt. Han er så stolt, og er virkelig blevet bevidst om at han er “en stor dreng nu”. Dejlige fyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om