Du sorte uhelds-sommer

glade-gyngebaby
Fordi uheld er svært at ta’ billeder af, er det dejligere at se et billede af en glad baby

Det er ikke nogen hemmelighed at det har været en sommer fuld af uheld, her i vores lille familie. Det startede med Spunkens børnehave der gik konkurs, derefter en bil der gik i stykker på vores ferie i Norge, så diverse personlige ting som vi stadig knokler med (ingen er dog syge, heldigvis) og jeg føler jeg kunne blive ved. Derfor gjorde jeg noget godt for mig selv forleden, og meldte mig til et 8 ugers vægttabskursus med træning, coaching og vejning. Det er på tide jeg gør noget alvorligt ved overvægten og det faktum at jeg efter graviditeten har 50% større sandsynlighed for at udvikle diabetes medmindre jeg taber mig (mindst 15 kg).
Jeg har prøvet selv, siden nytår, men jeg kan ikke finde mere end halvdelen af den motivation jeg skal bruge. Sammen med babypasning og halvdårlig søvn, har det været for svært at finde viljestyrke og for nemt at gå til de hurtige kulhydrater.

MEN… siden vi er inde i en stime af uheld, gik det i går op for mig at jeg har dobbeltbooket, og mit kursus ligger oveni Spunkens gymnastikhold. Det kommer til at blive for besværligt for vores hverdag, og utilfredsstillende for mig at komme en halv time for sent til kursus hver onsdag.

ØV. Jeg kunne tude, men jeg må finde ud af noget andet (og håbe på at jeg har fortrydelsesret så jeg får pengene retur) og komme op på hesten igen.

Noget helt andet, er at vi endte med at sige ja til vuggestuen. Gajolen starter den 21. september, så nu er jagten gået ind på de forskellige ting der skal bruges til opstart. Suttesnor, begyndersko, flere sutter, termotøj osv. Jeg har fundet en flyverdragt som Spunken brugte, som jeg håber han kan passe. Regntøj kan han også arve, så mængden af ting der skal købes er ikke så stor.
Derimod skal Spunken ha’ alting i år. Nye vinterstøvler og en ny flyverdragt. Jeg håber han stadig kan passe sin vinterjakke og overtræksbukserne. Flyverdragten bli’r den samme som den han brugte sidste år og året inden. Didrikson, som kan udvides så den derved kan bruges to sæsoner. Det er smart !

 

4 comments
 1. Det gode ved alle de uheld I har oplevet er, at nu kan det kun gå fremad!
  I stedet for uheld kan man også kalde det udfordringer, så der er noget, der tyder på, at I alle har været vældig udfordret her i sommer.
  Jeg kender til flere, der har oplevet denne sommer som meget udfordrende og slet ikke den bedste i deres liv.
  Jeg har selv, til dels, oplevet det således og ser nu frem til et dejligt og roligt efterår 🙂 (forhåbentlig)
  Jeg ønsker jer al mulig Held og Lykke lige nu og her og Tillykke med Gajolens vuggestueplads – det skal nok blive godt.
  Jeg ønsker også dig al mulig medvind med hensyn til at tabe dig.

 2. HrMand må på bane og til gymna med spunk og gajolen med på armen. Det kan mænd også (og de kan også overleve de 1,5 time mindre på job og evt. tage dem hjemmefra når ungerne sover.

  Jeg har også meldt mig til en bootcamp i 12 uger – håber det bliver kickstartet.

 3. Det gør mig ondt du/I er så hårdt ramt. Håber virkelig det begynder at lysne derude, det fortjener i alle sammen.
  Dejligt med start den 21/9 – Husker hvor meget der blev købt ind da yngste barnebarnet begyndte i dagpleje (6 mdr. dagen 18/5) – dog slap de for prewalker, og skitøj, det er først nu behovet er kommet.
  Skønt du har noget liggende fra Spunken, nu hvor han bare trænger til total udskiftning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere