1 In spunken

Doktor, orange huse og den laaange butik 

 


  Vi havde en skøn dag i går, Spunken og jeg. Første stop efter to gange i bus, var børnelægen. Mens vi ventede, læste vi en bog om hvordan en priktest fungerer. Det skulle vi måske ikke ha gjort….for det der med stik det gider Spunken ikke.

Lægen var rigtig sød. Hun mente at Spunken er undermedicineret, så måske skal han sættes en smule op i sin forebyggende spray. Den 7. Januar skal han priktestes – og så får vi svarende den 11. Så i det nye år skal vi ind til København (for det siger han) hele to gange. 

Han blev målt og vejet – 107 cm, 16,5 kg. 

  

Derefter gik vi på frokostjagt. Spunken mente vi skulle ha pizza i den laaange butik – med det mente han Magasin. 

Vi gik derned, forbi Nyboder. “Se alle de orange huse. De er fjollede!”, og ned igennem Store Kongens Gade. Super hyggeligt. 

I Magasin tog vi rulletrappen hele vejen op – næsten helt op til månen, mente Spunken. 

Til vores held, havde cafeen deroppe nogle store pizza-agtige-brød. Den fik jeg solgt til Spunken som pizza, og med en stor cola til deling, var alting godt. Vi spiste i ro og mag, inden vi handlede julegaver og en fjernstyret bil. Egentlig var vi på jagt efter en robot, men de havde ikke en der fristede.   

 
Strøget var pyntet, der blev spillet julemusik alle steder. Spunken hyggede og nød at være med mor i København. 
På vej tilbage til metroen, gik vi forbi et lille julemarked med en karrusel. Den skulle selvfølgelig prøves, og det gjorde det ikke mindre spændende at der var en sød pige med. 

  
Vi tog metroen til Vanløse, og sluttede dagen med at gå til frisøren. Det er tre måneder siden han sidst blev klippet, så det var meget tiltrængt. Spunken er temmelig tosset med sin søde frisør, så at blive vasket, klippet og friseret, er ren luksus for ham. 
Top-hyggelig dag med den ældste. Vi gentager succesen den 7. Januar. Så må vi se om humøret er ligeså højt efter 20 prik med en nål … 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bente
    torsdag 17. december 2015 at 21:59

    Priktest er nu ikke så vanvittig slem, især hvis de kan overtales til at gøre det på ryggen – hilsen den grandvoksne nåleskræk (der ikke kan få taget blodprøve uden tårer)
    Held og lykke med udredningen, må det være noget nemt at undgå

  • Leave a Reply