Julestemning for store og små

 

Søndag jeg for første gang denne jul, med en limstift i hånden. Vi var blevet inviteret til jule-klippe-klistre-hygge hos de dejlige damer hos Lahme Kommunikation.

Der var pyntet smukt op med gran og grønt. Lokalet duftede skønt af kanel, rosiner – gløgg. Perfekt julestemning. En dejlig gløgg – med sprut til de voksne. Æbleskiver til os alle, og fade med sprød julebag. Vi blev forkælede, vi voksne og de mange børn.

Jeg havde kun taget Spunken med. Ikke fordi lillebror ikke ville hygge sig, men jeg ville hygge mig mere med kun én af drengene. Samtidig får de enetid med forældre, og det sætter de jo også stor pris på.

Spunken er ikke den største fan af at tegne, farve og dimse med papir. Derfor var det også en stor udfordring for ham at sidde der, omringet af papir og glimmerdutter. Heldigvis tog han det i stiv arm – og efter jeg foreslog ham at lave en “julerobot”, blev han fyr og flamme.

Julestemning i marv og ben

Sådan en dejlig eftermiddag fuld af juleri, fyldte os begge med julestemning. Vi havde derfor ikke travlt med at ta’ hjem efter arrangementet. I stedet gik vi ned på Kongens Nytorv, hvor vi kunne nyde alle de smukke juleudstillinger og boder.

Spunken snakkede i en lind strøm. Om julemanden, julepynt, risengrød, småkager, lys, juletræ…”og JULEKALENDER !!” … man kunne mærke at julehyggen havde været kickstarten på en dejlig julemåned.

Nu er barren sat til julestart i morgen. Juletræet i indkørslen, har allerede fået lys på. I morgen skal vi tænde kalenderlyset og åbne julekalender. Jeg tror jeg glæder mig ligeså meget som drengene gør. Julestemning er jeg i hvertfald fuld af.

Tusind tak til de søde piger hos Lahme, og Karen Volff for mundgodt 🙂

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
  1. Det er så dejlig en tid vi har mødt. En dejlig tid med hver sin låge, med traditioner og masser af dejlig lys.
    Med 2 skønne smådrenge, den ene der husker, den anden der suger til sig, og vil huske det næste år.
    Glædelig 1. december.

    1. Tak, og god adventstid til dig 🙂
      Det er så skønt med denne juletid. Drengene var HELT i hopla i morges, og kunne knapt nok koncentrere sig om at spise morgenmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere