Det skulle tage 7 år – men NU er de her

Skoldkopper…..djævlens værk. Et STORT smæk med en våd avis til alle de sundhedstyper der på diverse online-sundheds-sider skriver “mild virusinfektion” og “mildt forløb”.

Stakkels Spunken, har nu på dag 4 godt 500 skoldkopper, over 40 i feber og ligner ikke en der er klar foreløbig. Hver morgen er han kommet ned med en fordobling af røde pletter, og af og til tænker jeg om huden snart selv kan ånde, så fuld den er af sår.
Heldigvis er han ved godt mod, og kan både drikke cola og fortælle vittigheder. Så er det måske ikke så slemt enda. Jeg har købt alskens remedier, men kan se at det der hjælper mest er paracetamol hver 6. time og antihistaminer to gange i døgnet.

Zinkspray svider, han har ikke ork til et karbad med hverken bagepulver eller havregryn, og synes at det lokalbedøvende skum klistrer. Han styrer slagets gang – og så er jeg tilfreds med at ha’ alt det i hus, til det om et par uger er lillebrors tur..

Mandag ved computeren

Jeg er gået i stå med min egen side, med min blog, med min jobsøgning og i det hele taget føles det som om at min hjerne er ved at koge lidt over med “ting jeg bør”. Jo mere jeg tænker over ting jeg skal, jo mindre får jeg lavet.

Af og til ønsker jeg at planteskolen jeg har sendt en uopfordret ansøgning om deltidsjob til, svarer tilbage og jeg egentlig bare kan køre på arbejde 4-5 dage om ugen. Jeg er træt af jobcenter, a-kasse og deadlines.

Samtidig ved jeg at det nok skal blive bedre, og at jeg skal lade være med at straffe mig selv, når der er så meget om ørerne her på matriklen. Træk vejret dybt.

Nu sidder jeg med noget jeg skal læse op på, mens Spunken ser julefilm og drikker cola. Vid 15 tiden skal lillebror hentes, og så holder jeg fri fra computeren. Vi skal tegne lidt, drikke te med honning og så venter jeg på at de opdager at nissen har været forbi med en lille gave.

God mandag til dig.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comment
  1. Børns sygdom kan dræne noget så forfærdeligt. Jeg får lige lyst til at fortælle om dengang jeg havde skoldkopper. Fik det først som 10 årig. Dengang tilbage i 60´erne var meldingen. jo ældre jo værre. Og det kan jeg bekræfte. Der var ikke et sted på hele kroppen jeg ikke fik skoldkopper, under neglene, inde i ørene, inde i næsen, og, ja, et sted der ikke ser pænt ud at klø sig som kvinde, de var over alt. Jeg havde også meget høj feber, derfor ved jeg min datter ville blive lykkelig, hvis du sendte lidt smitte i deres retning, husker ikke lige om det er Otto eller det er Frida der ikke har været ramt.

    Du skal nok få noget at “rive” i, og samtidig få en indkomst. Lige pludselig falder det ned i din turban.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om