Lørdag morgen

Lørdagen startede med virkelig tidlig opvågning. Er det ikke sådan altid, at i hverdagene ønsker man at man kunne sove længere, og i weekenden vågner man alt for tidligt. En emsig solsort havde travlt med at advare alt og alle, ude i haven. Yndigt til at begynde med, anstrengende efter 21. “piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!!!”

Men pyt, så får man noget fra hånden. Indtil videre er det kaffe – og skriveri. Ungerne sidder i sofaen og spiller. Yngsten hoster som en søløve, så min plan om skøjtebane i weekenden, og brånsj på den lokale, må muligvis vige for indetid på matriklen. Vi får se.

Solopgang Med Bling

Solopgang – instant glad i låget

Det tegner til at blive en smuk dag. Jeg har lige sukket tilfreds helt ned i maven, over en yndig solopgang. En af dem i lilla og lyserøde pastelfarver og en stor klat orange i midten. Pænt.

Om lidt regner jeg med at både svigerinde og mand står op. De skal til fest på Fyn, men inden da skal vi spise morgenmad og rende et par erinder.
Min svigerinde bor i Luxembourg, og det er ikke så ofte vi ser hende. Så i går holdt ungerne sig vågne til jeg havde hentet hende nede ved metroen, klokken 21.

Jeg håber du får en skøn weekend. Måske du har lyst til at dele hvad den skal bruges til, her i kommentarfeltet. Inspiration til indendørs aktiviteter er også velkomne.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

1 comments
  1. Dejligt med en tidlig og langsom morgenstund. Jeg nyder weekenden, hvor det hele går en smule langsommere end i hverdagen. Det kan jeg jo sagtens sige, jeg er jo alene
    Min weekend bliver lidt anderledes. I dag tager jeg til Aarhus, tror de måske har en himmel der er lidt mere blå end den grå himmel jeg har her i Holstebro. Jeg skal besøge min søn og svigerdatter, og er inviteret med til en kurdisk forlovelsesfest.
    Søndag bliver en praktisk søndag, krydret med et par timer i selskab med min yngste datter, kun hende og jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere