Drengene kom på græs


Hvad er vi oppe på nu?
Corona-hjemme-dag nummer 893 ?
Lørdagstirsdag, onsdagsfredag, søndagsonsdag…. jeg har tabt tråden.


Sådan føles det, og uden at vi slækker på anbefalingerne fra Sunhedsstyrelsen, har vi et par gange ladet drengene lege med gode venner. Ellers har den stået på FaceTime-aftaler og råben over hækken.

SnobroedSnobrød, trampolin og cykeltur

Men i dag gik vi op til Marie, der er mor til søde B og S. Spunken har gået i børnehave med B, så de går “waaaay back”. De er gode venner, begge gakkede med en herlig humor. Et godt vennematch.

De går også på hver deres skole, og det er faktisk rigtig fint at ha’ venner der ikke går i samme miljø som man selv gør, hver dag.

Marie havde gjort et bål klar, så der var hurtigt snobrød og hygge. Vi sad med afstand, snakkede og hyggede os. Det var som at se køer på græs, at se drengene lege og hoppe på trampolinen. Med hyppig håndvask og ingen berøring, gik det an.

Efter snobrød, cyklede drengene en lang tur sammen. Imens hyggede Gajolen og vi andre os med at riste skumfiduser og se på naboens byggerund. En kæmpe gravko har splittet grunden til atomer, så der var noget at kigge på for en 5 årig.

Så kan vi holde til lidt flere dage alene
Nu er drengene glade, afslappede og jeg tænker der går et par dage før en af dem hyler af vennesavn.

Spunken starter i skole på fredag. Jeg er spændt på hvordan det går, men er fuld af imponade over hvordan det ser ud til de har tænkt sig at gennemføre skoledagene. Det er en helt vild opgave de skal løfte!

Se En Gravko
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om