Jamen hej, 2021

Jeg skal da lige love for at vi kom ind i 2021. Fra start december, hvor jeg var mere end klar på årsskifte, er vi nu 10 dage inde og jeg er klar til at trække håndbremsen hårdt. HÅRDT!

Frustrationerne står som malet i folks pander. Det kan være svært at se om de smiler tilbage til en, når man står der i køen med 2 meters afstand og mundbind på… “mmskyld” mumler man bag masken. Og hvad sker der egentlig for at ens sanser bliver dårligere, med mundbind på? Eller er det kun mig der føler jeg både hører og ser dårligere med mundbind??

Hvis verden forvirrer. Skriv lister. Minuslister og pluslister. Få det hele ud af systemet.

 • Hjemmeskole med en 6 årig og en 9 årig.
 • Kaos i USA.
 • Nedlukning der ikke ser ud til at blive justeret foreløbigt.
 • Nervøsitet over at skolemadsordningen EAT har aflyst ALLE bestillinger frem til efter påske.
 • Jævnt dårlig stemning de fleste offentlige steder – folk er trætte af pis.
 • Forsøg på at opretholde fornuftig månedsindægt.

Heldigvis er der også en bedre liste.

 • John Dillermand – altså, drengene synes det er kedeligt. Jeg synes det er sjovt, og endnu sjovere at læse om forargede forældre omme på Facebook.
 • Søde veninder der gider mødes til et glas cyber-vin på Teams, en fredag aften.
 • Masser af ny musik at lytte til, jeg laver et blogindlæg med anbefalinger en af dagene.
 • Har allerede tilbagelagt en hel del kilometer i form af skønne gåture ved vand, i parker og omkring søer.

Vi gør hvad Mette (og de andre) siger

Jeg nåede at se ti minutter med Statsministeren i Nyhederne her til aften. Til slut måtte jeg slukke. Jeg har ikke mere ork, eller elastik. Hvis ikke ungerne kan starte i skole i næste uge, er der heldigvis nødpasning. Det har vi endnu ikke benyttet os af, så det må blive løsningen de dage om ugen jeg er på arbejde. De resterende dage kan vi godt få det til at hænge sammen, og jeg siger til mig selv at det er et held det er en mulighed at gøre det.

Hvordan klarer I 2021 hjemme hos jer?

1 comments
 1. Vi er så forskellige, og heldigvis for det.

  Jeg nyder denne ro det giver nu vi igen skal have 2 meters afstand, jeg har skullet have det siden marts 2020, må ikke komme i træningscenter, holde 2 meters afstand da du skulle holde 1 meter (og have de diskussioner om jeg bare kunne blive hjemme – jeg er jo ikke så meget i risikogruppe som andre – jeg kan ikke sygemeldes grundet min risikovurdering – jeg er ikke en af dem der er i en speciel gruppe for vaccinen, men stadig i risikogruppen). Der er da selvfølgelig visse ting jeg savner, vender så tankerne hvor jeg benytter ordene

  Need to have
  Nice to have

  Selvfølgelig er jeg bekymret for både det globale og det nære. Krydser fingre for vi ikke åbner for tidligt og sætter alt overstyr, bare fordi nogle er blevet vaccineret, hellere leve i boblen et par mdr. mere end worst case.

  Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere